sluit dit venster Welke gemeente is de MKB-Vriendelijkste?

Welke gemeente is de MKB-Vriendelijkste?

Ondernemer: laat uw mening horen!
MKB-Nederland organiseert voor de vierde keer de verkiezing voor de MKB-Vriendelijkste gemeente van Nederland. Deze verkiezing moet gemeenten stimuleren zich meer in te spannen voor ondernemers. Want ondernemers zijn van groot belang voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid.

» lees meer

MKB NederlandMKB Nederland

Webinar Slim Werken Slim Reizen

22 mei 2012
Webinar Slim Werken Slim Reizen

Uw  werknemers stimuleren één dag in de week niet tijdens de spits naar het werk te rijden. Hoe doet u dat? En wat levert het u eigenlijk op? De MKB Servicedesk organiseert op 22 mei van 20.00 - 21.00 uur een webinar over Slim Werken Slim Reizen.

> Meld u aan

Wat is Slim Werken Slim Reizen?
In het project Slim Werken Slim Reizen stimuleren MKB-Nederland en het Platform SlimWerkenSlimReizen ondernemers één dag in de week niet tijdens de spits met de auto naar het werk te rijden. Ook kunnen ondernemers hun werknemers op deze manier laten werken en reizen. Tegenwoordig kunnen veel werkzaamheden ook op andere plekken dan het kantoor worden uitgevoerd. Waarom niet werken in de trein, op een flexibele werkplek of thuis? Dit maakt u en uw werknemers flexibeler.

Voor ondernemers zijn er tools en informatie beschikbaar om aan de slag te gaan met slimmer werken en slimmer reizen, zoals een scan, insprirende sessies en 1 op 1 adviesgesprekken. Meer informatie is te vinden op:

> Slimmer Werken Slimmer Reizen Desk