sluit dit venster Welke gemeente is de MKB-Vriendelijkste?

Welke gemeente is de MKB-Vriendelijkste?

Ondernemer: laat uw mening horen!
MKB-Nederland organiseert voor de vierde keer de verkiezing voor de MKB-Vriendelijkste gemeente van Nederland. Deze verkiezing moet gemeenten stimuleren zich meer in te spannen voor ondernemers. Want ondernemers zijn van groot belang voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid.

» lees meer

MKB NederlandMKB Nederland

Kick off Week van de Veiligheid: hoe organiseert u preventieve veiligheid in uw bedrijf?

08 oktober 2012 - Den Haag
Kick off Week van de Veiligheid: hoe organiseert u preventieve veiligheid in uw bedrijf?

Op 8 oktober zal de openingsbijeenkomst zijn van de Week van de Veiligheid in aanwezigheid van minister Opstelten.

Net als vorig jaar organiseren VNO-NCW en MKB-Nederland, gezamenlijk 5 bijeenkomsten in de regio waarbij preventie centraal staat. (zie de regiowebsites van MKB-Nederland)

De ondernemers worden uitgedaagd te bedenken wat het meest belangrijk in hun bedrijf is en zich vervolgens af te vragen of dat wel voldoende naar hun zin beschermd is… Geld, goederen, informatie kunnen gestolen worden; zowel in de fysieke als de digitale wereld; zowel van buitenaf als van binnenuit. Hoe voorkom je dat? Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk worden aanwezigen geprikkeld hun eigen situatie in ogenschouw te nemen. Vorig jaar waren de reacties van aanwezigen zeer positief, reden om het nu (nog verder aangescherpt) weer te doen. Omdat voorkomen zoveel beter (en voordeliger) is dan gedupeerd worden

Deze bijeenkomst is alleen voor leden