MKB noordMKB noord

Lid worden

Direct naar het aanmeldingsformulier

MKB-Nederland Noord...

Bereikt!
MKB-Nederland Noord  maakt zich hard voor het belang van de ondernemer, in Noord Nederland, maar ook landelijk en in Europa. Als lid van MKB-Nederland helpt u ons op te komen voor dit belang.

Informeert!
U ontvangt onze nieuwsbrief met praktische informatie, zoals kortingen, uitnodigingen voor informatie- en netwerkevenementen, regionaal ondernemersnieuws, interessante projecten en meer informatie over maatregelen die voor u (financieel) interessant kunnen zijn.

Ontmoet!
Ontmoet collega ondernemers, beslissers uit politiek - en bedrijfsleven op onze informatie- en netwerkevenementen.  en laat u zich informeren over actuele thema's. Wij organiseren, vaak in samenwerking met kennispartners, ongeveer 30 bijeenkomsten per jaar. Het grootste jaarlijkse evenement, waar leden gratis aan kunnen deelnemen, is de Week van de Ondernemer in Groningen. Dit event vindt plaats in juni. Voor meer informatie: www.weekvandeondernemer.nl

Ondersteunt!
MijnMKB is het gebruikersportaal van MKB-Nederland dat ondersteuning biedt op het terrein van ondernemerschap. Leden kunnen hier relevante publicaties en producten downloaden, scans uitvoeren om hun bedrijf door te lichten en de daaruit volgende to-do’s bekijken en uitvoeren. Maak direct uw eigen profiel aan op: www.mijnmkb.nl  Het portaal is zal komende tijd steeds verder uitbreiden met nieuwe faciliteiten en voordelen.

Tarief Lidmaatschap
Voor slechts € 255,- (ex btw) (2015) per jaar profiteert u van alle voordelen van het lidmaatschap. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt ieder jaar automatisch verlengd; u hoeft hier niets voor te doen. Wilt u het lidmaatschap opzeggen, dan verzoeken wij u dit, graag uiterlijk één maand voor het einde van het kalenderjaar (november), schriftelijk aan ons door te geven.

Lid worden?
Graag geven wij een toelichting op onze dienstverlening. Dit kan telefonisch via 088 2560026. Indien u wilt dat we bij u  langs komen voor een nader toelichting, neem dan contact op met onze marketing manager Rinze van der Born via r.vanderborn@mkb.nl U kunt ook direct lid worden door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dat zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsgegevens

contactpersoon

Duurzaam inkopen

Duurzaam inkopen

Gezocht! Concrete voorbeelden/ervaringen -goed & slecht- inzake duurzaam inkopen door overheden. Kijk hier voor meer informatie.

Word Lokaal Partner

Word Lokaal Partner

Versterk jouw ondernemersvereniging, word Lokaal Partner van MKB-Nederland. Lees hier meer

Agenda