MKB zeelandMKB zeeland

Word lid!

Wat kan MKB-Nederland, regio Zeeland voor u betekenen?

Een lidmaatschap van MKB-Nederland, regio Zeeland levert u veel op. Niet alleen geniet u voordeel van de lobby in de regio en in Den Haag, maar ook wordt u uitgenodigd voor speciale informatie- en netwerkbijeenkomsten. Er zijn handige producten en diensten ontwikkeld waar u als lid gebruik van kunt maken.

Om u een beeld te geven van wat u aan ons heeft, hebben we hieronder een uiteenzetting van onze belangrijkste kernactiviteiten gemaakt. De kernactiviteiten zijn: Bereikt, Informeert Ontmoet en Ondersteunt. U kunt ook de folder 'MKB-Nederland gaat voor u, staat voor u' downloaden of u gelijk inschrijven als lid.

Bereikt!

MKB-Nederland, regio Zeeland maakt zich hard voor de belangen van het mkb in Zeeland. Zo proberen wij altijd effectieve regionale samenwerkingsverbanden te onderzoeken en betere regels voor ondernemers te bewerkstelligen. Maar uw belangen reiken verder dan de grenzen van Zeeland. Daarom werken wij ook aan een goed ondernemersklimaat in Nederland en Europa. Een team van 50 man lobbyt in Den Haag voor minder regeldruk, een betere betalingsmoraal van de overheid en aantrekkelijke aanbestedingsregels.
> onze regionale en landelijk lobby

Informeert!

Als ondernemer heeft u behoefte aan informatie. Zeeuws ondernemersnieuws, belangrijke maatregelen en subsidies waar u handig gebruik van kunt maken en interessante kortingen zijn maar enkele voorbeelden van informatie die voor u van belang kunnen zijn. Daarom informeren wij u, bijvoorbeeld met onze website, een praktische nieuwsbrief, informatiebladen en nieuwe media zoals Twitter en LinkedIn.
> meld u alvast aan voor onze nieuwsbrief

Ontmoet!

Ontmoet collega ondernemers, beslissers uit politiek- en bedrijfsleven op onze informatie- en netwerkevenementen. Laat u informeren over actuele onderwerpen en inspireren over nieuwe thema's.
> activiteiten in Zeeland

Ondersteunt!

MKB-Nederland, regio Zeeland geeft ondernemers de tools en biedt hen de service die zij in de dagelijkse praktijk nodig hebben. Heeft u een ondernemersvraag? De MKB Servicedesk geeft u binnen 48 uur een antwoord. Wilt u een training volgen? U krijgt korting bij MKB Cursus en Training.  Via de link hieronder vindt u alle service en dienstverlening waar u als lid van MKB-Nederland, regio Zeeland gebruik van kan maken.
> Service en dienstverlening

Tarief Lidmaatschap 2015

Voor slechts €255,- (ex btw) per jaar profiteert u van alle voordelen van het lidmaatschap van MKB-Nederland, regio Zeeland. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt ieder jaar automatisch verlengd; u hoeft hier niets voor te doen. Wilt u het lidmaatschap opzeggen, dan verzoeken wij u dit, graag uiterlijk één maand voor het einde van het kalenderjaar (november), schriftelijk aan ons door te geven.

Meer informatie of lid worden?

Om direct lid te worden hoeft u alleen maar het contactformulier in te vullen. Wilt u eerst meer informatie? Wij informeren u graag over de vele voordelen die het lidmaatschap met zich meebrengt. U kunt ons hiervoor bellen op het nummer 088-6520026.
Wij kijken er naar uit U als lid te mogen begroeten!
 

Agenda