sluit dit venster Welke gemeente is de MKB-Vriendelijkste?

Welke gemeente is de MKB-Vriendelijkste?

Ondernemer: laat uw mening horen!
MKB-Nederland organiseert voor de vierde keer de verkiezing voor de MKB-Vriendelijkste gemeente van Nederland. Deze verkiezing moet gemeenten stimuleren zich meer in te spannen voor ondernemers. Want ondernemers zijn van groot belang voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid.

» lees meer

MKB NederlandMKB Nederland

Tarief lidmaatschap

Tarief lidmaatschap voor ondernemers

Voor slechts € 255,- (ex btw) (tarief 2015) per jaar profiteert u van alle voordelen van het lidmaatschap. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt ieder jaar automatisch verlengd; u hoeft hier niets voor te doen. Wilt u het lidmaatschap opzeggen, dan verzoeken wij u dit, graag uiterlijk één maand voor het einde van het kalenderjaar (november), schriftelijk aan ons door te geven.

Meer informatie of lid worden
Wij informeren u graag over de vele voordelen die het lidmaatschap met zich meebrengt. U kunt ons hiervoor bellen op het nummer 088-6520026. Ook via het contactformulier kunt u meer informatie aanvragen of direct lid worden.

Wij kijken ernaar uit u als lid te mogen begroeten!

Lidmaatschap voor collectieven

Voor ondernemerscollectieven, zoals brancheorganisaties en regionale verenigingen gelden andere tarieven en andere voordelen. Wij informeren u graag, laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Opzeggen
Wilt u een bestaand lidmaatschap opzeggen, klik dan hier.