sluit dit venster Word Lokaal Partner

Word Lokaal Partner

Versterk jouw ondernemersvereniging, word Lokaal Partner van MKB-Nederland.
Samen werken we aan een kansrijk ondernemersklimaat.

» lees meer

MKB NederlandMKB Nederland

Denis Maessen benoemd tot nieuwe voorzitter PZO-ZZP

03 maart 2015
Denis Maessen benoemd tot nieuwe voorzitter PZO-ZZP

Denis Maessen (53) wordt de nieuwe voorzitter van het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO-ZZP). Maessen neemt op 9 maart de voorzittershamer over van Esther Raats-Coster. De Algemene Ledenvergadering van PZO-ZZP heeft hem maandag voor een periode van vier jaar benoemd.

Maessen (53) is medeoprichter en eigenaar van Ibou Consultancy & Management in Oisterwijk en adviseert directies en raden van bestuur over strategie en verandermanagement. Daarnaast is hij actief als interim-bestuurder. Sinds 1997 is Maessen zelfstandig ondernemer. In die periode heeft hij veel uitdagingen van het ondernemerschap leren kennen. De laatste vijf jaar werkt hij vanuit Ibou met vier vaste adviseurs. Daarnaast werkt hij op projectbasis samen met veel andere professionals. Bovendien is Maessen investeerder en verstrekt hij risicodragend kapitaal aan met name startende ondernemers in de sectoren e-commerce en biobased technologie.

Maessen is als docent ‘Sales and Account Leadership’ verbonden aan de Erasmus Universiteit en trad in oktober vorig jaar aan als interim-voorzitter van de Focwa, de brancheorganisatie voor autoschadeherstelbedrijven. Ook is hij actief reservist Korps mariniers.

Denis Maessen volgde een postdoc Management Consultancy aan de Vrije Universiteit en studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit. Momenteel doet hij een promotieonderzoek aan de Universiteit van Tilburg naar strategisch denken van topbestuur. Maessen is getrouwd en heeft drie kinderen.

De nieuwe voorzitter van PZO-ZZP zal zich inzetten voor de belangen van de ruim 800.000 zzp’ers die Nederland thans rijk is. PZO-ZZP is een van de grootste belangenbehartigers van zzp'ers en werkt samen met de ondernemersorganisaties MKB-Nederland en VNO-NCW. Bij PZO-ZZP zijn 20.000 zelfstandige ondernemers aangesloten.

0 reacties op dit bericht

reageer op dit bericht

Reageer Uw reactie wordt op de site geplaatst.
MKB-Nederland behoudt zich het recht voor om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Meer nieuws

Eerste Hulp bij Innovatie

Eerste Hulp bij Innovatie

Innovatieve ondernemingen zijn winstgevender dan andere bedrijven. Als ondernemer moet je daarom blijven vernieuwen om te kunnen concurreren en groeien. Het boek Eerste Hulp bij Innovatie helpt je daarbij.

Word Lokaal Partner

Word Lokaal Partner

Versterk jouw ondernemersvereniging, word Lokaal Partner van MKB-Nederland. Lees hier meer