MKB NederlandMKB Nederland

Beursgong voor starters met lef

24 juli 2014
Beursgong voor starters met lef

Directeur Leendert-Jan Visser van MKB-Nederland en directeur bedrijven Paul Dirken van Rabobank Nederland hebben vandaag in Amsterdam de beursgong geluid voor startende ondernemers die het lef hebben om zichzelf een kritische spiegel voor te houden en zich te meten met collega-ondernemers tijdens The Next Entrepreneur 2014: de verkiezing van de meest vernieuwende starter van Nederland.

Al meer dan driehonderd starters hebben zich ingeschreven voor de derde editie van deze wedstrijd, waarmee zij kans maken op een bedrag van €12.500 euro. MKB-Nederland en Rabobank hebben The Next Entrepreneur geïnitieerd om nieuw ondernemerschap te stimuleren, maar juist ook om starters in de vaak lastige beginfase met raad en daad bij te staan en zo hun overlevingskansen te doen vergroten.

Om die reden bevat The Next Entrepreneur dit jaar een uniek kennistraject , waarin (potentiële) starters worden voorzien van de kennis en informatie die ze nodig hebben en worden gewezen op de mogelijke valkuilen. Voor het afzonderlijke kennistraject hebben zich tot nu toe ruim 400 starters ingeschreven.

Startende ondernemers kunnen zich voor zowel de verkiezing (tot 17 oktober) als het kennistraject aanmelden via de website www.thenextentrepreneur.nl. Daar kunnen zij ook direct gratis het e-book Eerste Hulp bij Starten downloaden: een praktisch online handboek dat starters stapsgewijs leidt naar een optimale voorbereiding.

0 reacties op dit bericht

reageer op dit bericht

Reageer Uw reactie wordt op de site geplaatst.
MKB-Nederland behoudt zich het recht voor om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Meer nieuws

Ondernemersstem

Ondernemersstem

Welke partij komt in Europa op voor het ondernemersbelang? Doe de ondernemersstem.

Resultaat 2013 inzet 2014

Resultaat 2013 inzet 2014

Bekijk hier wat MKB-Nederland in 2013 heeft bereikt en onze doelen voor dit jaar.