MKB NederlandMKB Nederland

'Blij met benoeming Mariëtte Hamer tot voorzitter SER'

29 augustus 2014
'Blij met benoeming Mariëtte Hamer tot voorzitter SER'

Mariëtte Hamer wordt de nieuwe voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER). Vanaf 10 september volgt zij Wiebe Draijer op, die eind juni afscheid nam. MKB-Nederland, VNO-NCW en LTO Nederland zeggen blij te zijn dat het SER-voorzitterschap 'op voortvarende wijze is ingevuld' en spreken hun vertrouwen in Hamer uit.

'De SER heeft na het vertrek van Draijer opnieuw behoefte aan een voorzitter die de partijen bij elkaar kan brengen. Gegeven haar achtergrond en kennis van zaken is Mariëtte Hamer uitstekend in staat om die rol te vervullen', aldus de ondernemersorganisaties.

Mariëtte Hamer (1958) is sinds 19 mei 1998 lid van de Tweede Kamerfractie van de PvdA. Van januari 2008 tot mei 2011 was zij fractievoorzitter en van oktober 2010 tot maart 2012 fractiesecretaris. In de Tweede Kamer houdt zij zich bezig met arbeidsmarkt en ontslagbescherming. Daarvoor was zij onder meer onderwijswoordvoerster. Zij is voorzitter van de vaste kamercommissie voor Economische Zaken.

0 reacties op dit bericht

reageer op dit bericht

Reageer Uw reactie wordt op de site geplaatst.
MKB-Nederland behoudt zich het recht voor om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Meer nieuws

Misbruik naam MKB-Nederland

Misbruik naam MKB-Nederland

Wees alert op zogenaamde facturen en aanbiedingen namens MKB-Nederland.
Helaas wordt de term 'MKB' en een variant op ons logo regelmatig gebruik voor bewuste misleiding van ondernemers. Ga hier na of u daadwerkelijk te maken heeft met MKB-Nederland.

Voorzitter Michaël van Straalen

Voorzitter Michaël van Straalen

Michaël van Straalen is de voorzitter van MKB-Nederland.
Lees meer over wie Van Straalen is en over zijn dagelijkse bezigheden op zijn persoonlijke pagina.