sluit dit venster Zeg nee tegen meer btw

Zeg nee tegen meer btw

Schrappen laag btw-tarief kost klanten, omzet en banen

MKB-Nederland, VNO-NCW, LTO Nederland en de aangesloten brancheorganisaties zijn verbijsterd over de plannen van het kabinet om het btw-tarief van 6 procent voor de meeste producten en diensten te verhogen naar 21 procent. 'Zeg daarom Nee tegen meer btw' en teken de petitie!
www.zegneetegenmeerbtw.nl

» lees meer

MKB NederlandMKB Nederland

1.500 Rotterdamse ondernemers verwacht op Ondernemerscongres Rijnmond

29 mei 2012
 1.500 Rotterdamse ondernemers verwacht op Ondernemerscongres Rijnmond

Meer dan 1.500 ondernemers hebben zich ingeschreven voor het ondernemerscongres Rijnmond dat MKB-Nederland en ING organiseren voor mkb-ers in de regio. Het congres dat morgen 30 mei plaatsvindt in de Ahoy in Rotterdam, vindt voor de tweede keer in deze stad plaats en biedt ondernemers een dag vol inspiratie, kennis en netwerk. Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland, zal op het podium spreken over de politieke actualiteiten: het lente-akkoord, het poldermodel en de lasten voor ondernemers.

Ondernemers kunnen tijdens het Ondernemerscongres meedoen aan verschillende sessies, van ‘De kunst van het motiveren’ tot ‘Online ondernemen in 60 minuten’. Voorafgaand aan de sessies start de dag met een plenair ochtendprogramma. Naast Hans Biesheuvel zullen hier topondernemers zoals Karl Raats, Pieter Zwart en Bert Meulman optreden. Allen worden ingeleid door gastheer van alle ondernemerscongressen dit jaar: Humberto Tan.

‘Praat mee met MKB’
MKB Rotterdam organiseert tijdens het congres een speciale bijeenkomst waarin ondernemers de ondernemersorganisatie belangrijke prioriteiten kan meegeven. Welke onderwerpen spelen er in de regio en welke activiteiten zouden daarvoor regionaal en landelijk moeten plaatsvinden?

Ondernemerscongressen door het land
In de loop van het jaar, met een korte zomerstop, vinden nog door het hele land congressen plaats. Voor meer informatie over of aanmelden voor onze ondernemerscongressen, kijk op:
> www.ondernemerscongres.nl

0 reacties op dit bericht

reageer op dit bericht

Reageer Uw reactie wordt op de site geplaatst.
MKB-Nederland behoudt zich het recht voor om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Meer nieuws

Volg MKB-Nederland op Twitter

Voorzitter Michaël van Straalen

Voorzitter Michaël van Straalen

Michaël van Straalen is de voorzitter van MKB-Nederland.
Lees meer over wie Van Straalen is en over zijn dagelijkse bezigheden op zijn persoonlijke pagina.