sluit dit venster Welke gemeente is de MKB-Vriendelijkste?

Welke gemeente is de MKB-Vriendelijkste?

Ondernemer: laat uw mening horen!
MKB-Nederland organiseert voor de vierde keer de verkiezing voor de MKB-Vriendelijkste gemeente van Nederland. Deze verkiezing moet gemeenten stimuleren zich meer in te spannen voor ondernemers. Want ondernemers zijn van groot belang voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid.

» lees meer

MKB NederlandMKB Nederland

1.500 Rotterdamse ondernemers verwacht op Ondernemerscongres Rijnmond

29 mei 2012
 1.500 Rotterdamse ondernemers verwacht op Ondernemerscongres Rijnmond

Meer dan 1.500 ondernemers hebben zich ingeschreven voor het ondernemerscongres Rijnmond dat MKB-Nederland en ING organiseren voor mkb-ers in de regio. Het congres dat morgen 30 mei plaatsvindt in de Ahoy in Rotterdam, vindt voor de tweede keer in deze stad plaats en biedt ondernemers een dag vol inspiratie, kennis en netwerk. Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland, zal op het podium spreken over de politieke actualiteiten: het lente-akkoord, het poldermodel en de lasten voor ondernemers.

Ondernemers kunnen tijdens het Ondernemerscongres meedoen aan verschillende sessies, van ‘De kunst van het motiveren’ tot ‘Online ondernemen in 60 minuten’. Voorafgaand aan de sessies start de dag met een plenair ochtendprogramma. Naast Hans Biesheuvel zullen hier topondernemers zoals Karl Raats, Pieter Zwart en Bert Meulman optreden. Allen worden ingeleid door gastheer van alle ondernemerscongressen dit jaar: Humberto Tan.

‘Praat mee met MKB’
MKB Rotterdam organiseert tijdens het congres een speciale bijeenkomst waarin ondernemers de ondernemersorganisatie belangrijke prioriteiten kan meegeven. Welke onderwerpen spelen er in de regio en welke activiteiten zouden daarvoor regionaal en landelijk moeten plaatsvinden?

Ondernemerscongressen door het land
In de loop van het jaar, met een korte zomerstop, vinden nog door het hele land congressen plaats. Voor meer informatie over of aanmelden voor onze ondernemerscongressen, kijk op:
> www.ondernemerscongres.nl

0 reacties op dit bericht

reageer op dit bericht

Reageer Uw reactie wordt op de site geplaatst.
MKB-Nederland behoudt zich het recht voor om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Meer nieuws

Lobbyresultaat 2014 en inzet 2015

Lobbyresultaat 2014 en inzet 2015

Wat hebben wij voor u bereikt in 2014? Waar gaan wij ons dit jaar voor inzetten? Lees het hier. 

Prinsjesdag 2015

Prinsjesdag 2015

Een terugblik op de derde dinsdag van september in woord én beeld. Inclusief nieuwsbriefspecial met belangrijkste maatregelen voor het bedrijfsleven.