MKB NederlandMKB Nederland

Routebeschrijving MKB-Nederland

MKB-Nederland
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag


Grotere kaart weergeven

Met de auto:

Vanaf Amsterdam, Rotterdam en Utrecht:
Volg de borden Den Haag (A12) voorbij het Prins Clausplein. Neem afrit 2, Den Haag-Centrum. Als u bij alle drie de stoplichten rechtdoor bent gegaan, ziet u de Malietoren aan uw linkerhand. Neem de 1e straat linksaf. * U komt dan aan de achterzijde van het pand waar u de oprit naar de parkeergarage aantreft.

Vanaf Wassenaar
Ga linksaf richting Voorburg (Laan van Nieuw Oost Indiƫ). Direct na het Haagse Bos rechtsaf
slaan (Bezuidenhoutseweg). U rijdt door tot aan de stoplichten, daar slaat u rechtsaf. Daarna direct weer linksaf. Zie verder vanaf *.

Parkeren:

In de Malietoren is slechts een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. Reserveren is niet mogelijk. 
De dichtstbijzijnde parkeergarage (betaald) is gelegen tegenover de Malietoren: QPark New Babylon
Adres:
 Prinses Irenestraat 1 Den Haag

Openbaar vervoer:

Het kantoor van MKB-Nederland, de Malietoren, ligt op loopafstand (7 min.) van Den Haag Centraal Station aan de Bezuidenhoutseweg 12. Vanuit het Den Haag Centraal Station slaat u rechtsaf de Bezuidenhoutseweg op. U loopt tot aan de stoplichten. Daar ziet u aan uw linkerhand de Malietoren (boven de Utrechtsebaan).

MKB in de regio

Region Map

Maak hieronder uw keuze voor een MKB kantoor in uw regio.

European Outlook

European Outlook

European Outlook is de Engelstalige opvolger van Rondje Europa. MKB-Nederland en VNO-NCW presenteren hierin hun visie op relevante Europese kwesties.
'Europe: vital to Dutch companies', geeft een opsomming van de belangrijkste punten die in 2014 in Brussel op de agenda komen, met daarbij onze commentaren.