MKB zeelandMKB zeeland

TERNEUZENSE ONDERNEMERS KRIJGEN EXTRA TIJD VOOR AANMELDING MVO-PRIJS

01 augustus 2011
TERNEUZENSE ONDERNEMERS KRIJGEN EXTRA TIJD VOOR AANMELDING MVO-PRIJS

Ondernemers in de gemeente Terneuzen kunnen zichzelf of anderen tot 8 augustus opgeven voor de MVO-prijs Terneuzen 2011. Hiermee is de termijn voor inschrijving verlengd met drie weken. Door in te schrijven voor deze prijs kunnen de bedrijven in Terneuzen laten zien wat zij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De MVO-prijs Terneuzen 2011 beloont ondernemers die een voortrekkersrol in MVO nemen. En zet andere vooruitstrevende verantwoorde ondernemers in het zonnetje. De winnaar van de MVO-prijs Terneuzen 2011 ontvangt naast de MVO Award publiciteit en het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Terneuzen noemen. De MVO-prijs Terneuzen is een initiatief van de gemeente Terneuzen en COS Zeeland.

Publieksstemming
Na 8 augustus buigt een deskundige jury zich over de aanmeldingen en selecteert zes bedrijven waarop de inwoners van de gemeente Terneuzen kunnen stemmen. Vanaf 5 september begint de publieksstemming. Uit de top drie bedrijven met de meeste stemmen selecteert de jury vervolgens de winnaar. De MVO-prijs Terneuzen 2011 wordt uitgereikt op 11 november, de Dag van de Duurzaamheid.

Achtergrondinformatie
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. COS Zeeland en de gemeente Terneuzen willen dergelijke ondernemingen binnen de gemeente stimuleren. Daarom hebben COS Zeeland en de gemeente Terneuzen in 2011 in MVO-prijs Terneuzen in het leven geroepen. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen mee dingen.

Op www.mvoprijs.nl  staat alle informatie over hoe ondernemers mee kunnen dingen naar de MVO-prijs Terneuzen 2011.

0 reacties op dit bericht

reageer op dit bericht

Reageer Uw reactie wordt op de site geplaatst.
MKB-Nederland behoudt zich het recht voor om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Meer nieuws

Misbruik naam MKB-Nederland

Misbruik naam MKB-Nederland

Wees alert op zogenaamde facturen en aanbiedingen namens MKB-Nederland.
Helaas worden de term 'MKB' en een variant op ons logo regelmatig ge(mis-)bruikt voor bewuste misleiding van ondernemers. Kijk hier voor vragen en meldingen over fraude.

Voorzitter Michaël van Straalen

Voorzitter Michaël van Straalen

Michaël van Straalen is de voorzitter van MKB-Nederland.
Lees meer over wie Van Straalen is en over zijn dagelijkse bezigheden op zijn persoonlijke pagina.