MKB zeelandMKB zeeland

Over MKB-Zeeland

Over ons

MKB- Nederland, regio Zeeland behartigt de belangen van het midden- en kleinbedrijf in Zeeland. Dit doen wij door middel van een stevige (regionale en landelijke) lobby en het organiseren van diverse activiteiten.
> onze lobby
> Zeeuwse activiteiten

Missie en Visie

De missie van MKB-Nederland, regio Zeeland is het behartigen van belangen voor het mkb en voor haar leden in het bijzonder.
De visie van MKB-Nederland, regio Zeeland is het realiseren van een gezond ondernemersklimaat, een goede leefomgeving een sterk innovatief vermogen voor het midden- en kleinbedrijf.

Samen met u gaan wij voor......

U als ondernemer heeft behoefte aan een gezond ondernemersklimaat, een goed bereikbare bedrijfsomgeving en zo weinig mogelijk lasten. MKB-Nederland, regio Zeeland helpt u daarbij door te werken aan een kansrijk ondernemersklimaat. Zo zijn wij met gemeenten en lokale beslissers in contact om de Zeeuwse economie te stimuleren en zetten we projecten in gang. Onder andere om bedrijventerreinen veiliger te maken en u de zakelijke mogelijkheden in Vlaanderen te laten ontdekken. Natuurlijk organiseren we ook activiteiten waar u interessante andere ondernemers of beslissers ontmoet.

Kortom Lobby, projecten en evenementen die ervoor zorgen dat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Concrete diensten

MKB-Nederland, regio Zeeland doet meer dan alleen praten. Wij bieden u concrete en snelle oplossingen aan die u veel werk, tijd en geld besparen.
> Een overzicht van onze service en dienstverlening

MKB-Nederland, regio Zeeland kenmerkt zich door:

  • doelgerichte lobby en dienstverlening
  • kennis van de dagelijkse ondernemerspraktijk
  • een ijzersterk organisatievermogen

Onze medewerkers

Bekijk om een goed beeld te krijgen van onze organisatie ook eens:


Word lid van MKB-Nederland, regio Zeeland!

Bent u overtuigd en wilt u lid worden van MKB-Nederland, regio Zeeland? U kunt zich dan gelijk lid maken. Als u liever eerst nog wat informatie over het lidmaatschap wilt kan dat natuurlijk ook. U kunt ons bellen op 088-6520026.

Kansrijk

Kansrijk

Maandag 9 februari overhandigde voorzitter MichaĆ«l van Straalen 'Kansrijk - de groeiagenda voor ondernemerschap in het mkb aan premier Rutte in de Markthal in Rotterdam. In Kansrijk! doen MKB-Nederland en VNO-NCW concrete voorstellen die belemmeringen wegnemen en ondernemers in staat stellen de groeikansen beter te benutten