Wij komen in actie tegen misbruik van inkoopmacht
Sterke Europese Unie is essentieel voor Nederland
100.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking
Denk op tijd na over het overdragen van je bedrijf
Inschrijving gesloten, uitreiking op 17 maart
Word Lid
MKB-Nederland, dat ben jij

Jouw stem in Den Haag


Kennis van ondernemerszaken


Ondernemen doe je niet alleen


Mijnmkb.nl


Column
12-02-2016
Zet nu eindelijk eens particuliere beveiligers in tegen piraterij op zee
‘Piraten hebben vrij spel in de Golf van Aden. Moeten er eerst levens van bemanningsleden van Nederlandse schepen op het spel staan voordat
Project

Op een veilig bedrijventerrein werken ondernemers, gemeenten, politie en brandweer optimaal samen aan een veilige werkomgeving! MKB-Nederland stimuleert dit met het Keurmerk Veilig Ondernemen op Bedrijventerreinen (KVO-B).

Brochure
20-01-2016
Nederland Maakt!
Wat is het directe belang van de industrie voor innovatie en welvaart? En wat is het indirecte belang van de industrie voor andere delen van onze economie? Dit rapport van VNO-NCW en MKB-Nederland zet de feiten op een rij.
Waar MKB-Nederland voor staat

Het mkb is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Ruim een eeuw geleden is MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Meldpunt late betalingen

MKB-Nederland komt in actie tegen te late betalingen van grote ondernemingen aan mkb-bedrijven. Heeft u een klacht over late betalingen?
Meld het ons.

MKB Servicedesk

Hét ondernemersplatform van MKB-Nederland. Op de MKB Servicedesk vind je het antwoord op al je ondernemersvragen. In elke fase van het ondernemerschap geeft de MKB Servicedesk praktische informatie, passend bij je ambities van dat moment.

Blog voorzitter Michaël van Straalen

Lobbyen vergt vaak een lange adem. En dat geldt zeker voor onze lobby om ondernemers via de wet beter beschermd te krijgen tegen acquisitiefraude.