MKB zeelandMKB zeeland

Projecten MKB-Zeeland

Naast uw belangenbehartiging realiseert MKB-Zeeland concrete projecten waar u als ondernemer uw voordeel mee kunt doen.

Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B)

MKB-Nederland is sinds 1 augustus 2005 uitvoerder van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B). MKB wil bereiken dat in de periode 2005-2009 tweehonderdvijfentwintig bedrijventerreinen het KVO-B-certificaat hebben behaald. Voor vragen en advies over het project Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen is een speciaal team aangesteld. Dit team bestaat uit procesbegeleiders die bedrijventerreinen (kosteloos) met raad en daad bijstaan en het proces naar certificering kunnen begeleiden. Dit alles met het doel de veiligheid op de bedrijventerreinen te vergroten. Klik hier voor meer informatie.

Grenswijzer

De Unie voor Zelfstandige Ondernemers in Vlaanderen (UNIZO) werkt samen met MKB-Nederland aan het project ‘Grenswijzer’. Met dit project willen MKB en UNIZO op actieve wijze grensoverschrijdend ondernemen stimuleren en de positie van kleine ondernemingen versterken binnen de regio’s Oost en West Vlaanderen en de provincie Zeeland.

NL exporteert | de #1 export app

NL exporteert | de #1 export app

NL exporteert is de eerste Nederlandse wereldwijde export app, speciaal ontwikkeld voor ondernemers met grensverleggende ambities. Via de interactieve wereldkaart per land in één oogopslag actuele info. Zoek op ‘NL exporteert’ en download de gratis app in de App Store (iOS) of in Google Play.

Prinsjesdag 2015

Prinsjesdag 2015

Een terugblik op de derde dinsdag van september in woord én beeld. Inclusief nieuwsbriefspecial met belangrijkste maatregelen voor het bedrijfsleven.