MKB zuidhollandMKB zuidholland

Biesheuvel prijst Westlandse ondernemersmentaliteit

08 juni 2012
Biesheuvel prijst Westlandse ondernemersmentaliteit

Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland, bezocht donderdag 7 juni 2012 samen met de voorzitter van MKB Westland Desiree van Yperen en de Westlandse wethouders Arne Weverling en Theo Duijvestijn een aantal innovatieve bedrijven in deze gemeente. Samen met deze ondernemers gingen zij in gesprek over de duurzame en ruimtelijke ontwikkeling van het gebied.

De mkb-voorzitter en wethouders gingen op bezoek bij potplantenkwekerij Ter Laak Orchids in Wateringen, Koppert Cress in Monster en Arend-Sosef in Honselerdijk. Drie typische Westlandse ondernemers die de regio hun karakteristiek geven. Hans Biesheuvel gaf aan dat de onderwerpen en vraagstukken waar de Westlandse ondernemers zich mee bezig houden, herkenbaar zijn en aansluiten bij de thema’s waar hij zich sterk voor maakt.

Westlandse mentaliteit
Na afloop van het bezoek gaf Hans Biesheuvel aan dat hij de mentaliteit van de Westlandse ondernemers het meest opvallend vindt. “Hier in Westland zet men de schouders eronder en gaat men ervoor. Er wordt weinig gezeurd, men kijkt liever naar kansen. Een mentaliteit die past bij goed ondernemerschap” aldus de voorzitter van MKB-Nederland.

0 reacties op dit bericht

reageer op dit bericht

Reageer Uw reactie wordt op de site geplaatst.
MKB-Nederland behoudt zich het recht voor om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Meer nieuws

MKB in de regio

Region Map

Maak hieronder uw keuze voor een MKB kantoor in uw regio.