Word lid van MKB-Nederland

Stuur ons een bericht


Annuleren
CAPTCHA

Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent om spam te voorkomen.

Image CAPTCHA

Voer de tekens in welke zijn weergeven in de afbeelding.

? Contact

Word daarom lid

Jouw stem wordt gehoord
Het midden- en kleinbedrijf staat aan de basis van het economisch herstel. Het is daarom belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te ondernemen. Wij laten jouw stem horen in gemeenten, Den Haag en in Brussel.

 

Kennis van zaken
MKB-Nederland is een betrouwbare bron van onafhankelijke informatie op het gebied van ondernemerschap. Wij zorgen ervoor dat je op het juiste moment op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen, waardoor je nog efficiënter kunt ondernemen.

Via ons portaal mijnmkb.nl kun je een persoonlijk profiel aanmaken met je persoonlijke themavoorkeuren. Ook kun je hier terecht voor downloads, bedrijfsscans en filmpjes die je verder helpen met de ontwikkeling van je bedrijf.

Regelmatig organiseren we bovendien informatieve bijeenkomsten over thema's als personeel, internationaal ondernemen en financiering.

 

Ondernemen doe je niet alleen
Een sterk netwerk is voor ondernemers essentieel. Op onze regionale netwerk- en informatiebijeenkomsten ontmoet je veel collega-ondernemers, die net als jij kansen zien voor ondernemerschap in Nederland.

Je maakt deel uit van ons netwerk van beslissers in politiek, instanties en bedrijfsleven. Haal meer uit ons netwerk.

 

Word lid
MKB-Nederland verbindt ondernemers in het mkb (0-250 werknemers). We hebben twee soorten leden: brancheorganisaties en ondernemingen. Zie jij kansen voor je bedrijf of (branche)organisatie?
Wij geven graag meer informatie. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op tel. 088-6520026.

 

We ontmoeten je graag op één van onze bijeenkomsten. Bekijk de agenda voor een bijeenkomst bij jou in de buurt.

 

 

Word lid