voor jullie durf en doorzettingsvermogen
Campagne van VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland
Vergroot de weerbaarheid van je digitale netwerk
Een nieuw initiatief van MKB-Nederland en ING
100.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking
Word Lid
MKB-Nederland, dat ben jij

Jouw stem in Den Haag


Kennis van ondernemerszaken


Ondernemen doe je niet alleen


Mijnmkb.nl


Column
20-10-2016
Overheid moet beter weten dan bezuinigen op meetlab
Sommige battles zijn het waard om keer op keer te voeren.
Project

MKB-Nederland en VNO-NCW zijn 11 oktober 2016 een nieuwe campagne gestart - in samenwerking met de ministeries van Veiligheid en Justitie en Economische Zaken - die zowel individuele ondernemers al

Brochure
11-10-2016
Ondernemerschap naar een hogere versnelling
Er is maar één welvaartsmotor en dat is ondernemerschap. Maar de kracht van ondernemerschap kan nog veel meer ingezet worden dan nu gebeurt. Ondernemers kunnen zichzelf en Nederland naar een nieuw niveau tillen.
Waar MKB-Nederland voor staat

Het mkb is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Ruim een eeuw geleden is MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Meldpunt late betalingen

MKB-Nederland komt in actie tegen te late betalingen van grote ondernemingen aan mkb-bedrijven. Heeft u een klacht over late betalingen?
Meld het ons.

MKB Servicedesk

Hét ondernemersplatform van MKB-Nederland. Op de MKB Servicedesk vind je het antwoord op al je ondernemersvragen. In elke fase van het ondernemerschap geeft de MKB Servicedesk praktische informatie, passend bij je ambities van dat moment.

Blog voorzitter Michaël van Straalen

Het aantal overvallen op bedrijven daalt, kopten diverse kranten de afgelopen dagen. Het is mooi nieuws in deze Week van de Veiligheid. In 2009 waren er gemiddeld negen overvallen per dag. Nu zijn dat er nog drie. Nog geen reden om tevreden achterover te leunen, want elke overval is er een te veel.