Nieuw boekje MKB-Nederland en NEVI voor het mkb
Campagne van VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland
Vergroot de weerbaarheid van je digitale netwerk
100.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking
Word Lid
MKB-Nederland, dat ben jij

Jouw stem in Den Haag


Kennis van ondernemerszaken


Ondernemen doe je niet alleen


Mijnmkb.nl


Column
23-11-2016
Nederland profiteert van internationale student. En hoe!
Het zal even wennen zijn voor de criticasters, maar de internationale student blijft én levert de Nederlandse schatkist dus geld óp. Om prec
Project

MKB-Nederland en VNO-NCW zijn 11 oktober 2016 een nieuwe campagne gestart - in samenwerking met de ministeries van Veiligheid en Justitie en Economische Zaken - die zowel individuele ondernemers al

Boekje
21-11-2016
Eerste hulp bij Inkopen
Organisaties concentreren zich scherp op hun kernactiviteiten en kopen dus meer en meer in. En dat levert directe winst op. Dat kan in geld zijn door scherpe prijsafspraken te maken, maar met slimme inkoop is zoveel meer te behalen. Download kosteloos via MijnMKB.
Waar MKB-Nederland voor staat

Het mkb is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Ruim een eeuw geleden is MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Meldpunt late betalingen

MKB-Nederland komt in actie tegen te late betalingen van grote ondernemingen aan mkb-bedrijven. Heeft u een klacht over late betalingen?
Meld het ons.

MKB Servicedesk

Hét ondernemersplatform van MKB-Nederland. Op de MKB Servicedesk vind je het antwoord op al je ondernemersvragen. In elke fase van het ondernemerschap geeft de MKB Servicedesk praktische informatie, passend bij je ambities van dat moment.

Blog voorzitter Michaël van Straalen

Het aantal overvallen op bedrijven daalt, kopten diverse kranten de afgelopen dagen. Het is mooi nieuws in deze Week van de Veiligheid. In 2009 waren er gemiddeld negen overvallen per dag. Nu zijn dat er nog drie. Nog geen reden om tevreden achterover te leunen, want elke overval is er een te veel.