Boost your Business tijdens NEX20!

30 September 2020

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Woensdag 30 September 2020
Tijd:
11.00 - 18.00 uur
Locatie:
Online

 

De 10e editie van het Nationaal Export Event, hét event voor ondernemend Nederland met internationale ambities, komt snel dichterbij. Op woensdag 30 september vindt NEX20 plaats: volledig online, met inspirerende key note sprekers,  een-op-een adviesgesprekken met het buitenlands ambassade- en handelsnetwerk, een groot scala aan webinars, beursstands en netwerktafels met actuele thema’s. Doe mee vanachter je PC, waar ook ter wereld. Leer van andere ondernemers hoe zij zaken aanpakken tijdens corona - vanuit Azië, Europa en de Amerika’s. Laat je inspireren, praat mee en Boost your Business!

                                                        

Netwerken

NEX20 is the place to be om je netwerk en business een boost te geven. De ondernemer staat de komende tijd voor grote uitdagingen. Als exporteur heb je daarnaast te maken met de ontwikkelingen binnen jouw exportland of -regio. NEX biedt de unieke mogelijkheid om een-op-een te spreken met een handelsexpert in het buitenland.

Tijdens NEX kun je van gedachten wisselen en sparren met andere exporteurs. Met deelnemende ondernemers, organiserende partners, sprekers en netwerken kun je samen jouw internationale activiteiten verder brengen. Daarom: Boost your Business.

 

Online
Het Nationaal Export Event (#NEX20) vindt dit jaar volledig online plaats vanwege de Coronapandemie. Het thema van dit jaar is Boost Your Business. NEX is een jaarlijks terugkerend evenement, zowel voor startende als ervaren ondernemers met internationale ambities. De organisatie heeft er alles aan gedaan om dit evenement zo interactief mogelijk te maken. Laat je verrassen door live uitzendingen, webinars, een talkshow, matchmakinggesprekken en nog veel meer!

 

Boost your Business
Het programma van NEX20 zit vol interactieve workshops, een Export Game, en heeft online beursstands. Tijdens het plenaire gedeelte delen key note speakers Mireille Kaptein (Zakenvrouw van het jaar 2019), Jan-Joost Bosman (CEO Auping) en Marieke Blom (Hoofdeconoom ING)  hun ervaringen over internationaal zakendoen met jou ter inspiratie. Uiteraard komen ook de recente uitdagingen ter sprake. De live presentatie is in handen van Sofie van den Enk. Naast de diverse live sessies*, zijn er verschillende webinars en kun je actief deelnemen via de chat.

 

OHMF presenteert: Overtuigend pitchen live of online, dat doe je zo!
Tijdens de coronaperiode is ook Roeselien Wekker uitgedaagd anders naar zichzelf en haar onderneming te kijken. Deze nieuwe manier van kijken heeft inzichten gebracht die zij graag deelt in de sessie voor NEX. Internationaal of nationaal pitchen hebben veel meer overeenkomsten dan verschillen, maar 1 ding staat vast; de potentiele klant moet uiteindelijk zeggen of denken ‘met deze partij durf ik het aan!’

 

Ben je erbij?

Aanmelden:

Vanaf 31 augustus kun je je via de NEX-site aanmelden voor NEX20.

 

Schrijf je voor 16 september in voor een van de adviesgesprekken met de buitenlandposten (met vertegenwoordigers van Landbouwraden, de Netherlands Business Support Offices, ambassadeposten en de specialisten van internationale organisaties). Dan sturen wij jou voor het event een link met een persoonlijk programma.

 

* Er kunnen maximaal twee adviesgesprekken van exact een kwartier per aanvraag worden toegekend. De regio’s en tijdsblokken zijn als volgt onderverdeeld:

11.00 - 12.00 uur  Azië

14.00 - 15.00 uur  Europa en MENA (Midden-Oosten en Noord-Afrika)

17.00 - 18.00 uur  De Amerika’s (Noord-, Zuid- en Midden Amerika)

 

 

Lees meer over