Brexit-event (Volgeboekt!)

26 Januari 2018

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Vrijdag 26 Januari 2018
Tijd:
13:30 tot 15:30 uur
Locatie:
De 'Malietoren'
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag

2018 wordt een cruciaal jaar als het gaat om de Brexit. 'Hope for the best, prepare for the worst', is daarbij ons motto. Maar dat ondernemers zich moeten gaan voorbereiden op de gevolgen van Brexit is klip en klaar.
 
Daarom nodigen wij u graag uit voor het Brexit-bedrijfsleven seminar van MKB-Nederland en VNO-NCW, het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Economische Zaken & Klimaat op vrijdagmiddag 26 januari 2018.

Reserveer de datum alvast in uw agenda.
 
Achtergronden
Nu de EU en het VK voldoende voortgang hebben bereikt in de eerste fase van afspraken omtrent het uittreden van het VK, starten begin 2018 de onderhandelingen over de tweede fase: de overgangsperiode en de kaders van de toekomstige handelsrelatie. Voor ons hét moment om u te informeren over de laatste ontwikkelingen en de Nederlandse inzet. Daarnaast horen we graag van u waar uw zorgen zitten en helpen we u een beter beeld te krijgen van mogelijke gevolgen en de wijze waarop u zich als ondernemer of branchevereniging kunt voorbereiden.
 
Sprekers
- Mona Keijzer, Staatssecretaris  van Economische Zaken & Klimaat
- Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW
- Simon Smits, ambassadeur van Nederland in het VK

 

Daarnaast zal een aantal experts u praktische handvatten geven voor de voorbereiding op Brexit. 

U kunt zich niet meer aanmelden voor de bijeenkomst. Deze is geheel en al volgeboekt. Wij verkennen momenteel of aanvullende bijeenkomsten wenselijk zijn.

  

Brexit nieuwsbrief
MKB-Nederland en VNO-NCW lanceerden onlangs met de overheid ook de speciale Brexit nieuwsbrief om ondernemers en geïnteresseerden te informeren over de voortgang in de onderhandelingen tussen de EU en het VK en te helpen bij vragen over hoe u zich als ondernemer kan voorbereiden. U kunt zich aanmelden via deze link.