Business Boost Live 2019

20 Maart 2019

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Woensdag 20 Maart 2019
Tijd:
vanaf 20.00 uur
Locatie:
Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10 Rotterdam
Doelgroep:
Ondernemers, (young) professionals en iedereen met een ambitieuze geest, in welke vorm of of industrie dan ook
Kosten:
van 60 tot 395 euro

BusinessBoost Live staat voor spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten. Internationale sterren als Armin van Buuren en Esther Perel delen tijdens BusinessBoost Live 2019 exclusief hun verhaal op een imponerend ‘360 graden’ podium. Een spectaculaire avond uit vol inspiratie en entertainment voor u en uw relaties.

 

BusinessBoost Live is een event voor en door ondernemende mensen die zichzelf in beweging willen zetten. Professionals die niet terugdeinzen risico’s te nemen of het roer om te gooien, binnen én buiten hun vakgebied. Daarmee is BusinessBoost Live er voor iedereen met een ondernemende geest, in welke vorm dan ook.

 

BusinessBoost Live is uniek in zijn soort. Een event vol inspiratie afgewisseld met entertainment op hoog niveau. Tijdens de avond ziet u bijzondere ‘keukentafelgesprekken’ tussen interviewer en gast, waarbij life changing moments worden benoemd en hoe de spreker daarop heeft gehandeld. Grote verhalen worden toepasbaar gemaakt voor u als bezoeker.

 

Kijk op de website voor voor de line-up, hoe u kaarten kunt bestellen en welke arrangementen mogelijk zijn.

Lees meer over