De Businessclub: Meer omzet uit online

19 Juni 2017

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Maandag 19 Juni 2017
Tijd:
16:00 - 19:30 uur
Locatie:
Randstad
Doelgroep:
Geen Lid? toegangsprijs €85 per persoon
Kosten:
Gratis voor leden van de Businessclub en Leden van MKB-Nederland

Meer omzet uit online

Je website als verkoopkanaal. Logisch toch? Toch blijkt dit in de praktijk voor veel ondernemers een hele uitdaging. Daarom gaat deze bijeenkomst van De Businessclub over hoe je (meer) omzet haalt uit je online kanalen.

 

Van alle Nederlandse bedrijven met tien+ medewerkers doet een derde aan online sales. Dat wil zeggen: je kunt er via de site bestellen, boeken of reserveren. Waarom is online wel of niet een goed verkoopkanaal voor jouw bedrijf. En hoe zet je het dan ook goed in?

 

Online verkoopkanaal

Dus: wat komt er allemaal kijken bij een online verkoopkanaal. Hoe richt je bijvoorbeeld een webwinkel in? Welke specifieke sales-technieken zijn er op het web? Wat als je ook over de grenzen klanten wil aanspreken met je website? En search engine optimalisation, hoe zit dat ook alweer? Deze en andere onderwerpen komen tijdens deze editie van De Businessclub uitgebreid aan bod. Aanwezigen maken bovendien kans op één dag gratis radiospotjes op BNR Nieuwsradio.

 

Datum: Maandag 19 juni 2017

 

Locatie: Randstad

 

Tijdstip:

16.00 uur | Start ontvangst

16.30 uur | Start programma

18.00 uur | Start borrel

19.30 uur | Einde

 

Presentatie: Harm Edens

 

Aanmelden:

Ga naar www.bnr.nl/businessclub en meld je nu aan. Hier kun je je ook gelijk voor de andere bijeenkomsten van De Businessclub in 2017 aanmelden.

 

Kosten: Gratis toegang voor leden van De Businessclub en leden van MKB-Nederland. Geen lid? Dan bedraagt de toegangsprijs €85 per persoon. Kijk voor de voordelen van een lidmaatschap op www.bnr.nl/businessclub)