De Businessclub: Meer rendement met je bestaande klanten

28 September 2017

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Donderdag 28 September 2017
Tijd:
16.00 - 19.30 uur
Locatie:
Amsterdam, Carré
Amstel 115-125
Doelgroep:
ondernemers
Kosten:
Gratis voor leden van de Businessclub en leden van MKB-Nederland. Geen lid? toegangsprijs €85 per persoon

Hoe goed ken jij je klanten? 

Dat ze al jarenlang trouw bij je afnemen, wil niet zeggen dat je rustig achterover kunt gaan leunen. Mogelijk willen ze nog veel meer!

Doe wat je leuk vindt en het geld zal je uiteindelijk volgen, wordt wel eens gesteld. Daar zal best een kern van waarheid in zitten, maar feit blijft dat je ook nu gewoon een bedrijf draaiende moet houden. En daarvoor is het binnen harken van poen toch echt een absolute vereiste.

Niet altijd hoef je daarvoor op zoek naar nieuwe afnemers, je kunt het ook dichter bij huis zoeken, bij je bestaande klantenkring. Tijdens deze editie van de Businessclub gaat het dan ook over meer rendement uit bestaande afnemers.

 

Klantenkring

Want wat weet je eigenlijk over de mensen die al langere tijd bij je bestellen? Zijn ze wel tevreden over je service? Hebben ze misschien behoefte aan meer producten en diensten? Dat is king, maar die moet je wel zien te verzamelen én gebruiken.

Ervaren ondernemers vertellen hoe zij dat aanpakken, deskundigen leggen uit welke tools je hiervoor inzet. Geen tips die over je over je hoofd scheren, maar vooral concrete handvatten waar je morgen meteen mee aan de slag kunt.

 

Programma:

16.00 uur | Start ontvangst

16.30 uur | Start programma

18.00 uur | Start borrel

19.30 uur | Einde

 

Presentatie: Harm Edens

 

Aanmelden:

Ga naar www.bnr.nl/businessclub en meld je nu aan. Hier kun je je ook gelijk voor de andere bijeenkomsten van De Businessclub in 2017 aanmelden.

 

Kosten: Gratis toegang voor leden van De Businessclub en leden van MKB-Nederland. Geen lid? Dan bedraagt de toegangsprijs €85 per persoon. Kijk voor de voordelen van een lidmaatschap op www.bnr.nl/businessclub)

 

Lees meer over