De Businessclub: Zo verhoog ik mijn omzet

28 September 2017

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Donderdag 28 September 2017
Tijd:
Zo verhoog ik mijn omzet!
Locatie:
Randstad
Doelgroep:
Geen Lid? toegangsprijs €85 per persoon
Kosten:
Gratis voor leden van de Businessclub en Leden van MKB-Nederland

Zo verhoog ik mijn omzet!

 

Als ondernemer wil je groeien. En het liefst met double digits. Maar waar ligt die omzet nou eigenlijk voor het oprapen?

 

Doe wat je leuk vindt en het geld zal uiteindelijk volgen, wordt wel eens gezegd. Daar zal best een kern van waarheid in zitten, maar zo rooskleurig is het nou ook allemaal weer niet... Tijdens deze editie van de Businessclub gaat het daarom over omzet genereren.

 

Klantenkring

Omzetgroei kan uit verschillende hoeken komen. De bestaande klantenkring bijvoorbeeld (wat weet je eigenlijk over de mensen die al langere tijd bij je bestellen?), maar ook uit nieuwe markten. Die moet je dan wel weten te vinden natuurlijk. En hoe zorg je ervoor dat je op een beurs ook serieuze leads scoort die uiteindelijk kunnen leiden tot waardevolle afnemers? Het zijn vragen die we deze keer stuk voor stuk gaan behandelen.

 

Datum: Donderdag 28 september

 

Locatie: Randstad

 

Tijdstip:

16.00 uur | Start ontvangst

16.30 uur | Start programma

18.00 uur | Start borrel

19.30 uur | Einde

 

Presentatie: Harm Edens

 

Aanmelden:

Ga naar www.bnr.nl/businessclub en meld je nu aan. Hier kun je je ook gelijk voor de andere bijeenkomsten van De Businessclub in 2017 aanmelden.

 

Kosten: Gratis toegang voor leden van De Businessclub en leden van MKB-Nederland. Geen lid? Dan bedraagt de toegangsprijs €85 per persoon. Kijk voor de voordelen van een lidmaatschap op www.bnr.nl/businessclub)