Duitslanddag – dé dag over zakendoen in Duitsland

17 April 2018

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Dinsdag 17 April 2018
Tijd:
van 09.30 tot 16.00 uur (aansluitend Netwerkborrel)
Locatie:
DeFabrique
Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Duitsland is en blijft voor Nederland de belangrijkste handelspartner. Om het potentieel van de Duitse markt echter volledig te kunnen benutten is kennis van branches en van de zakelijke cultuur onmisbaar. De Duits-Nederlandse Handelskamer organiseert daarom op 17 april 2018 in Utrecht inmiddels voor de 3e keer de Duitslanddag. Hier kunnen ondernemers in één dag de beste tips voor succes in Duitsland binnenhalen. De aanmelding is nu geopend.

 

Succesverhalen van onder andere Randstad, Tony’s Chocolonely en HAK Groenten staan op deze dag centraal. Er zal informatie over politieke en macro-economische ontwikkelingen worden gepresenteerd en ook trends zoals blockchain, cybersecurity en 3D-printing komen aan de orde. In workshops worden onder andere de vragen beantwoord, welke juridische en fiscale vraagstukken bij het zakendoen in Duitsland komen kijken en wat de beste marketingstrategie voor een product kan zijn. Daarnaast is er een beursvloer met 45 informatiestands en veel tijd om te netwerken.

 

Met het uitgebreide programma richt de Duitslanddag zich op ondernemers die hun zakelijke activiteiten in Duitsland willen uitbreiden en professionaliseren.

 

Meer informatie en aanmelden

Ondernemers kunnen zich nu aanmelden via www.duitslanddag.nl/aanmelden.

Deelname aan de Duitslanddag is gratis voor Nederlandse ondernemers die zich oriënteren op de Duitse markt of hun activiteiten in het buurland willen uitbreiden.

 

Zie verder http://www.duitslanddag.nl/.