Economische missie havenontwikkeling / maritieme infrastructuur, parallel aan het staatsbezoek aan Ierland

13 Juni 2019

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Donderdag 13 Juni 2019
Tijd:
13 en 14 juni 2019
Doelgroep:
bedrijven en kennisinstellingen uit de sector Havenontwikkeling en/of maritieme infrastructuur
Kosten:
475 euro per organisatie (2 deelnemers)

Bent u actief op het gebied van havenontwikkeling of maritieme infrastructuur? En wilt u zakendoen in Ierland?

Ga dan mee met de economische missie op 13 en 14 juni met minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en zakelijk missieleider Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland.

 

Deze missie loopt parallel aan het staatsbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan Ierland. Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) vergezelt hen daarbij. De Koning en de Koningin nemen deel aan een programmaonderdeel van deze missie.

 

Voor wie?

De missie staat uitsluitend open voor bedrijven en kennisinstellingen de sector Havenontwikkeling en/of maritieme infrastructuur.

 

Kansen voor Nederlandse ondernemers

De belangrijkste havens van Ierland - Dublin en Cork - hebben beide ambitieuze ontwikkelingsstrategieën voor de komende jaren.

Voor het Nederlandse bedrijfsleven liggen in zowel Dublin als Cork voornamelijk kansen op het gebied van maritieme infrastructuur en digitalisering.

 

Bedrijvenprogramma

De missie geeft u de gelegenheid om een beeld te krijgen van de korte- en middellangetermijnplannen van overheden, havenautoriteiten en andere betrokkenen op het gebied van maritieme infrastructuur en havenontwikkeling in Dublin en Cork. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om de belangrijkste kansen voor uw bedrijf verder te verkennen.

Ten slotte is er ruimte om uw zakelijke netwerk op te bouwen, uit te breiden en/of te bestendigen, onder meer via:

  • bezoeken aan (en presentaties door) bedrijven, overheden en/of kennisinstellingen;
  • seminar(s) en/of workshop(s);
  • netwerkmomenten met lokale partners en besluitvormers en de andere Nederlandse bedrijven uit de delegatie.

Tijdens deze missie worden geen individuele matchmakingsessies georganiseerd. Op basis van de door u op het aanmeldformulier aangegeven contactbehoefte wordt het programma verder vormgegeven en worden relevante netwerkpartijen bij de diverse events uitgenodigd.

 

Aanmelden

Meld u aan voor deelname via deze link. Dit kan tot en met woensdag 24 april 2019. Iedere deelnemer moet zich apart aanmelden.

Het is belangrijk dat de bedrijven die mee gaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van deze missie vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan deze missie. Wij moedigen vrouwelijke ondernemers in het bijzonder aan om zich aan te melden.

Deelname kost 475 euro per organisatie (geldig voor maximaal 2 deelnemers per organisatie). Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u 475 euro per extra deelnemer.

 

Meer informatie

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening, net als de kosten voor individueel transport.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Jos Hermsen, E jos.hermsen@rvo.nl

 

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Dublin, VNO-NCW | MKB-Nederland en het Netherlands Water Partnership (NWP).