Elfde MENA Trade Dinner

28 Januari 2020

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Dinsdag 28 Januari 2020
Tijd:
19:00 welkomstreceptie, 20:30 diner en programma
Locatie:
Sociëteit De Witte
Plein 24, 2511 CS Den Haag
Kosten:
De prijs voor een couvert bedraagt € 199,- (excl. BTW)

De Netherlands Middle East en North Africa (MENA) Business Councils organiseren in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en onze samenwerkingspartners MKB-Nederland en VNO-NCW het elfde Middle East and North Africa (MENA) Trade Dinner.

 

Naast vertegenwoordigers van het bedrijfsleven zijn alle Nederlandse ambassadeurs in de Arabische landen en alle Arabische ambassadeurs in Nederland ook voor dit diner uitgenodigd. Verder zullen vertegenwoordigers van de Ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken aanwezig zijn. Er zal tijdens deze avond uitgebreid gelegenheid worden geboden om met de aanwezigen te netwerken.

 

Het MENA Trade Dinner zal worden gehouden in de fraaie Sociëteit De Witte aan het Plein 24 te Den Haag.
In voorgaande jaren was het MENA Trade Dinner hét netwerkevenement, met focus op de relaties tussen Nederland en de MENA-regio, van het jaar.

 

Programma

Het programma begint met een welkomstreceptie om 19.00 uur, gevolgd door het diner en programma om 20.30 uur. De avond wordt om 22.30 uur afgesloten.

 

Aanmelden
Vul a.u.b. het daarvoor bestemde aanmeldformulier in en stuur het zo snel mogelijk, maar uiterlijk 17 januari 2020 naar onderstaand e-mailadres.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Marian Reijnen, +31 70 349 02 58, reijnen@vnoncw-mkb.nl

 

MENA Trade Dinner