Handelsmissie India met premier Rutte en ministers Kaag, Schouten, Van Nieuwenhuizen en Bruins

22 Mei 2018

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Dinsdag 22 Mei 2018
Kosten:
Deelname kost € 950 per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). Bij meer dan 2 deelnemers per bedrijf betaalt u € 475 per extra deelnemer. Elke deelnemer meldt zich apart aan. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Wilt u zakendoen in India? Ga dan van 22 tot en met 25 mei 2018 mee met de handelsmissie India in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte, de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag, de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten, de minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen en de minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins.

 

Handelsmissie India 

Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, is de zakelijk missieleider. Minister-president Mark Rutte ontvangt de economische missie in Delhi en Bangalore onder meer tijdens het Holland Trade Diner. Een aantal bewindspersonen zal economische deelmissies in andere steden leiden.

 

Focus op sectoren

Deelname aan deze missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit de volgende sectoren:

 

 • Water/Logistiek/Maritiem - Delhi en Mumbai
  Bedrijven die zich richten op havenontwikkeling, (afval-)watertechnologie en – management, transport inclusief (spoor-)wegen en binnenvaart. In Mumbai zal een forum worden georganiseerd voor Smart en Sustainable Port Development. Speciale aandacht gaat uit naar het Clean Ganga-project/watertechnologie gericht op waterkwaliteit.

 

 • Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen - Delhi en Mumbai
  Bedrijven en kennisinstellingen die kunnen bijdragen aan de modernisering van de Indiase land- en tuinbouw door middel van kennis, innovatieve producten en technologieën. In het bijzonder gaat de aandacht gaat uit naar tuinbouw, ’post harvest’- technologie, koelketens en mestverwerking.

 

 • Hightech / IT - Delhi en Bangalore
  De focus ligt op cybersecurity, gaming, big data, lucht- en ruimtevaart.

 

 • Life Science & Health - Delhi en Bangalore
  Binnen de LSH-sector ligt de nadruk op  e-health, medical devices, public health en biopharma.

 

 • Smart Cities/ leefbare steden / stedelijke ontwikkeling - Delhi en Bangalore
  Bedrijven en kennisinstellingen die zich focussen op de Indiase Smart Cities-agenda en leefbaarheid in Indiase steden (onder andere stedelijke planning, e-governance, mobiliteit, architectuur en energie).

Zie voor meer informatie en aanmelden (let op: sluiting woensdag 18 april):