Handelsmissie naar China

08 April 2018

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Zondag 08 April 2018
Locatie:
Beijing, Chengdu, Guangzhou, Shanghai en Xi'an
Doelgroep:
Agri en Food & Tuinbouw en Uitgangsmaterialen * Life Sciences & Health, Logistiek en e-commerce * Smart & Green Mobility, Intelligent Traffic Systems * Waste Management & Circular Economy
Kosten:
950 euro per bedrijf

Wilt u zakendoen in China? Ga dan van 8 tot en met 13 april 2018 mee op handelsmissie naar China. Minister-president Mark Rutte, minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking), minister Carola Schouten (LNV), minister Bruno Bruins (Medische Zorg en Sport) en staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) zijn hierbij aanwezig.

Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, fungeert als zakelijk missieleider. minister-president Mark Rutte ontvangt de handelsmissie in Guangzhou onder meer tijdens het Holland Trade Dinner, en de andere bewindspersonen reizen met de economische deelmissies af naar de andere steden: Beijing, Chengdu, Guangzhou, Shanghai en Xi'an.

 

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit de volgende sectoren:
- Agri en Food & Tuinbouw en Uitgangsmaterialen,

- Life Sciences & Health,

- Logistiek en e-commerce,

- Smart & Green Mobility, Intelligent Traffic Systems,

- Waste Management & Circular Economy.

 

Tijdens de missie maakt u kennis met veelbelovende projecten binnen bovenstaande sectoren en komt u uitgebreid in contact met inspirerende bedrijven die op deze markt actief zijn. U maakt tevens kennis met potentiële zakenrelaties uit China en deelt ervaringen met Nederlandse ondernemers. Er is uitgebreid gelegenheid voor zakelijke ontmoetingen tijdens netwerkgesprekken, seminars en/of collectieve bezoeken aan relevante bedrijven en overheidsinstanties. Maar ook tijdens netwerkevents zoals een Holland Trade-dinner in aanwezigheid van de aanwezige bewindspersonen.

Economische diplomatie

Deze missie biedt u eveneens de gelegenheid om gesprekspunten en/of handelsbelemmeringen die uw bedrijf wellicht ondervindt bij de samenwerking met de lokale overheid of bedrijven via de officiële delegatie aan te kaarten tijdens gesprekken met overheidsvertegenwoordigers. De aanwezigheid van diverse bewindslieden biedt u voorts een unieke kans om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen. Tevens kunt u van de mogelijkheid gebruikmaken om bijvoorbeeld contracten of MoU's te ondertekenen in hun bijzijn.

Tijdens deze missie wordt geen individuele matchmaking georganiseerd. Voor alle sectoren worden collectieve netwerkevents georganiseerd zoals seminars, workshops, bedrijfsbezoeken en netwerkevents. Op basis van uw bedrijfsprofiel dat u bij aanmelding invult worden relevante netwerkpartijen uitgenodigd bij de diverse events.

Deelname

De kosten van deelname bedragen 950 euro per bedrijf (max. 2 deelnemers per bedrijf). Bij meer dan 2 deelnemers per bedrijf bedragen de meerkosten 475 euro per extra deelnemer. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen. Het dienstenpakket dat u hiervoor wordt geboden omvat netwerkevents, deelname aan de collectieve programmaonderdelen, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met de betrokken ministeries, het ambassadenetwerk in China en betrokken brancheorganisaties.

 

De inschrijving voor deze missie sluit op dinsdag 27 februari.