Infosessie over Nederlandse deelname aan Dubai EXPO 2020

04 Oktober 2018

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Donderdag 04 Oktober 2018
Tijd:
16.00-16.45 uur
Locatie:
RDM-kantine van de Onderzeebootloods
RDM-straat 1, 3089 JS Rotterdam

Nederland neemt in 2020 met een Holland-paviljoen deel aan de Dubai EXPO 2020, de eerste wereldtentoonstelling in de Golfregio. Dit biedt tal van kansen voor de BV Nederland.
Als dat voor uw bedrijf interessant kan zijn, dan biedt deze infosessie u meer informatie.
Tijdens de sessie worden de plannen gepresenteerd en kunnen de aanwezigen in gesprek gaan met het projectteam en andere organisaties die bij de voorbereidingen betrokken zijn.

 

De deelname aan de Dubai EXPO 2020 maakt onderdeel uit van een meerjarige campagne, waarin Nederland – voorafgaand en tijdens de Dubai EXPO – laat zien wat het aan innovatieve oplossingen te bieden heeft op het snijvlak van water, voedsel en energie. Zo wordt een platform geboden voor het Nederlandse bedrijfsleven en voor kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en (decentrale) overheden om zaken te doen, ideeën uit te wisselen en een netwerk op te bouwen of te verbreden.

 

Locatie

De sessie wordt gehouden op donderdag 4 oktober van 16.00 – 16.45 uur, tijdens de Innovation Expo 'Global challenges, Dutch solutions'. Aansluitend is er een netwerkborrel.
Plaats van handeling is de RDM-kantine van de Onderzeebootloods.

 

Registratie

Om het terrein te kunnen betreden is registratie verplicht.
Voor de sessie is de inloop vrij, maar er geldt: vol = vol. Als u zeker wilt zijn van een plek, dan kunt u een e-mailverzoek verzenden naar dio-expo2020@minbuza.nl. Er wordt dan een plaats voor u vrijgehouden.

 

Kijk voor meer informatie over de Nederlandse deelname aan de Dubai EXPO 2020 ook op www.rijksoverheid.nl/dubaiexpo2020.