Jaarcongres MKB-Nederland

09 Oktober 2018

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Dinsdag 09 Oktober 2018
Tijd:
14.30-16.30
Locatie:
Grote Kerk
Rond de Grote Kerk 12, 2513 AM Den Haag
Doelgroep:
genodigden

Het Jaarcongres van MKB-Nederland is op dinsdag 9 oktober 2018 in de Grote Kerk in Den Haag.

 

Het centrale thema die middag is misschien wel de grootste opdracht voor vrijwel élke mkb-ondernemer: zorgen dat zowel bedrijf als businessmodel mee kunnen in de technologische stroomversnelling. Zo'n 1.000 ondernemers en prominenten buigen zich gezamenlijk over een toekomst vol toenemende digitalisering door middel van big data, robotisering, sociale media, kunstmatige intelligentie en nog veel meer.

 

Uitnodiging Jaarcongres MKB-Nederland 2018

 

MKB-Nederland heeft hierover een interessant programma samengesteld. Wij zijn trots en vereerd dat Hare Majesteit Koningin Máxima de openingsspeech zal verzorgen. Voorzitter Jacco Vonhof zal zijn ideeën delen met de aanwezigen over het thema en zijn plannen voor het komende jaar. Staatssecretaris Mona Keijzer gaat op het podium in gesprek met inspirerende ondernemers. Premier Mark Rutte sluit de bijeenkomst af. De middag staat onder de verfrissende leiding van presentator Jan Versteegh.

 

Het decor van dit Jaarcongres is wederom de prachtige Grote Kerk in Den Haag. Aansluitend op het inhoudelijke programma is er een netwerkborrel.

 

De uitnodigingen voor het jaarcongres zijn op persoon verstuurd en niet overdraagbaar. U dient zich bij aankomst dan ook te kunnen legitimeren. Om veiligheidsredenen kunnen wij u niet toelaten zonder aanmelding.

 

Geen uitnodiging ontvangen of een collega meenemen? Stuur een e-mail aan Paula van Ameijden.

 

Jacco Vonhof
Voorzitter
Leendert-Jan Visser
Directeur