Nederlands Paviljoen in AI Village, Global Industrie Fair

23 Juni 2020

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Dinsdag 23 Juni 2020
Tijd:
23 juni tot en met vrijdag 26 juni 2020
Locatie:
Paris Nord Villepinte
Parc des Expositions de Villepinte, ZAC Paris Nord 2 93420 Parijs Frankrijk

Bent u actief in Artificial Intelligence (AI) voor de industrie? Versterk uw positie op de Europese markt. Ga mee op missie en presenteer u in het Nederlands Paviljoen op de Global Industrie Fair 2020.

 

De Franse president Macron is beschermheer van deze internationale beurs. Zo'n 40 sectoren zijn vertegenwoordigd. Er komen circa 50.000 key decision makers, 2.500 exposanten, 17.000 bedrijven en 1.000 opleidingsinstellingen uit 84 landen.

 

Europese partnerships in AI

Nieuw dit jaar is de European AI Village, die fungeert als B2B marktplaats voor AI-toepassingen. Hier treffen zo'n 100 bedrijven, start-ups en scale-ups elkaar. Zij komen uit diverse landen en sectoren. Met een verwachte marktomvang voor AI van € 70 miljard in 2020, is dit een goed moment voor Europese partnerships.

 

Nederlands Paviljoen

Nederland heeft een eigen paviljoen in de European AI Village. Dat is de perfecte plek voor uw presentatie of pitch. Ontmoet partijen uit Frankrijk en Duitsland; 2 prioriteitslanden om mee samen te werken volgens het Strategisch Actieplan Artificiële Intelligentie (SAPAI) van het kabinet.

 

Programma: kies uit 3 pakketten

Als u zich inschrijft voor deze missie, bent u 4 dagen deelnemer in het Nederlands Paviljoen in de European AI Village. Ook kunt u de Global Industrie Fair 2020 bezoeken, met een uitgebreid conferentieprogramma in het Engels. Daarnaast kiest u 1 van de 3 pakketten, met als (mogelijke) onderdelen:

  • Deelname aan de European AI Village en een Dutch AI Summit, waar alle Nederlandse deelnemers een presentatie kunnen geven.
  • Zichtbaarheid van uw organisatie op het Nederlands Paviljoen, waar u innovatieve producten en diensten kunt tonen en zakenpartners kunt ontvangen.
  • Plenair programma met meetings met private en publieke AI-spelers.
  • Netwerkevents en matchmaking.
  • Individuele matchmaking uitgevoerd door de Franse investeringsbank BPI.

Meer informatie (keuzepakketten, programma en aanmelden) is te vinden op de website van RVO.