Uitnodiging Dag van de Industrie 2018 over 'de industrie van de toekomst'

10 September 2018

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Maandag 10 September 2018
Tijd:
14.00 tot 17.00 uur (met voorprogramma van 10.00 tot 14.00 uur)
Locatie:
Tata Steel
Wenckebachstraat 1, 1951 JZ Velsen-Noord
Kosten:
Deelname is kosteloos, wel graag aanmelden

Uitnodiging derde Dag van de Industrie 

De vraag die velen zich nu stellen is: what’s next? Er zijn een aantal grote megatrends gaande die onze omgeving, bedrijven en samenleving transformeren. De industrie bevindt zich in het hart van deze transities, zoals de klimaat- en energieomslag, technologische transitie en de weg naar de circulaire economie. Waar en hoe zien de banen van de toekomst in onze industrie eruit? Wat kan de Nederlandse industrie bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken op het gebied van energie, gezondheid? Wat kan onze industrie nu doen om morgen succesvol te zijn?

 

Deze en meer vragen staan centraal op de derde Dag van de Industrie op maandag 10 september 2018 van 14.00 tot 17.00 uur (met voorprogramma van 10.00 tot 14.00 uur; voor meer informatie zie hieronder). 

 

Minister van Economische Zaken en Klimaat Eric Wiebes geeft zijn visie op de rol van de Nederlandse industrie als motor van innovatie, productiviteit en export. In  tafeldiscussies geven  o.a. econoom Barbara Baarsma, Jacqueline Cramer, Ton Heerts, Anton van Beek en Willem van der Leegte hun blik op hoe onze industrie wereldleider kan worden op gebied van deze transities. We sluiten de middag met een panelgesprek met o.a. leden van de Tweede Kamer en ondernemers over de uitdagingen en hoe deze aan te pakken.

 

U kunt de industrie ook in actie zien op deze dag. Tijdens het voorprogramma van 10.00 uur tot 14.00 uur kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan een unieke rondleiding over het complex van Tata Steel in IJmuiden en is er een expo van onze Nederlandse industriële ondernemingen en producten.

Dus schrijf u in voor deze dag en ontdek de kracht van de Nederlandse industrie!

 

De Dag van de Industrie 2018 is een initiatief van onder andere FHI, FME, FNLI, Koninklijke Metaalunie, NRK, UNETO-VNI, Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen, VNCI, MKB-Nederland en VNO-NCW

          

 

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link