Uitgesteld: Voorlichtingsbijeenkomst MKB verzuim-ontzorgverzekering

14 April 2020

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Dinsdag 14 April 2020
Tijd:
14.00-16.00 met aansluitend een borrel
Locatie:
De Malietoren
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Kosten:
gratis toegankelijk voor medewerkers van brancheorganisaties

N.B.: Deze bijeenkomst is uitgesteld vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. Nader bericht over een nieuwe datum volgt

 

Loondoorbetaling bij ziekte, daar wil je als ondernemer niet ziek van zijn. Ondernemers krijgen met veel wettelijke verplichtingen te maken als één van hun werknemers langdurig uitvalt.

 

VNO-NCW en MKB-Nederland hebben daarom samen met het Verbond van Verzekeraars en SZW nieuwe afspraken gemaakt om werkgevers op dit gebied te ontzorgen. Een onderdeel van deze afspraken is de totstandkoming van de MKB verzuim-ontzorgverzekering. Per 1 januari 2020 kunnen ondernemers zich verzekeren van een deskundige ondersteuning en een effectieve aanpak op dit gebied waardoor ze een stuk van de administratieve verplichtingen rondom ziekte uit handen wordt genomen.

 

Om brancheorganisaties te informeren over de gemaakte afspraken, de MKB verzuim-ontzorgverzekering en de landelijke informatiecampagne die wij hierover gaan voeren wordt op 14 april 2020 een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd. 

 

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de stand van zaken rond de gemaakte afspraken op loondoorbetaling, op de verzuim-ontzorgverzekering en de vraag hoe deze zich verhoudt tot soortgelijke verzekeringen. Ook wordt ingegaan op hoe andere branches omgaan met verzuim en de MKB verzuim-ontzorgverzekering. Daarnaast presenteren we de voorlichtingscampagne voor ondernemers waar branches bij aan kunnen sluiten. Kijk alvast op www.loondoorbetalingbijziekte.nl

 

Sprekers:

  • Jan Mathies - MKB-Nederland en VNO-NCW
  • Antoine Reijnders - Verbond van Verzekeraars
  • Supergarant + NTB brancheorganisatie
  • Wayra Kowsoleea – MKB-Nederland en VNO-NCW

 

Aanmelden:

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor medewerkers van brancheorganisaties, vul dit formulier in om je aan te melden.