Webinar collegiale in- en uitleen

08 July 2021

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Thursday 08 July 2021

DIT WEBINAR IS GEANNULEERD

Laatste kans voor de zomer: stel uw vragen over collegiale in- en uitleen

Door de coronacrisis is collegiale in- en uitleen meer in de belangstelling komen te staan; werknemers kunnen tijdelijk aan de slag bij een ander bedrijf, als hun werkgever niet genoeg werk heeft.

 

Ook buiten de coronacrisis is deze samenwerking tussen bedrijven een interessante optie, bijvoorbeeld bij seizoensgerelateerde vraag en aanbod of het behoud van ingewerkte mensen in een sector.

 

Veel werkgevers zijn geïnteresseerd in collegiale in- en uitleen, maar weten niet precies hoe ze dat juridisch juist en in goede afstemming met hun werknemers kunnen regelen. Daarom organiseert Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! in het kader van het project Perspectief op Werk op 8 juli van 16.00 tot 16.45 uur opnieuw een webinar over collegiale in- en uitleen.

 

Werkgevers, brancheorganisaties en professionals in de arbeidsmarkt krijgen basisinformatie over de werkwijze en kunnen hun vragen stellen aan expert Armand Lahaije van AWVN, bijvoorbeeld over contracten tussen de bedrijven, fiscale aspecten en rechten van werknemers.