Webinar 'Werk jij binnen jouw bedrijf veilig met gevaarlijke stoffen?'

26 October 2021

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Tuesday 26 October 2021
Tijd:
16.00-17.00 uur
Locatie:
online
Kosten:
gratis

In veel bedrijven komen werknemers tijdens de dagelijkse werkzaamheden in aanraking met gevaarlijke stoffen. Denk hierbij aan stoffen als (hard)houtstof, kwartsstof, dieselrook, lasrook, Chroom-6 en isocyanaten.
Tijdens het werken met deze stoffen zul je weinig merken, er zit geen geur aan deze stoffen en je voelt niets. Toch kan het werken met deze stoffen vervelende gevolgen hebben, zoals ernstige gezondheidsproblemen.
Als in jouw bedrijf gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen, weet dan hoe je een gezonde en veilige omgeving kunt bieden aan je werknemers. Veel problemen kunnen worden voorkomen door bewust en veilig te werk te gaan.

 

Op dinsdag 26 oktober organiseren OOMT, MKB-Nederland en VNO-NCW een webinar over dieselmotoremissie op de werkvloer. Centraal hierbij staat de invloed van deze gevaarlijke stof op de veiligheid van medewerkers.
Wat zijn de gevaren van dieselmotoremissie? En hoe kun je deze gevaren het beste aanpakken?

 

Onder begeleiding van moderator Ronald de Snoo gaan verschillende experts/sprekers in gesprek over de gevaren van dieselmotoremissie en de beste aanpak om veilig te werken met deze stof.

 

Sprekers

  • Edgar Rijsbaarman, OOMT
  • Jody Schinkel, TNO
  • Carlo de Deckere, Inspectie SZW

In dit webinar:

  • Leer je over de gevolgen van dieselmotoremissie
  • Leer je hoe jij kan zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving
  • Krijg je meer inzicht in praktijkvoorbeelden
  • Is er aandacht voor risico’s, maatregelen en aanpak
  • Is er ruimte voor vragen aan het expertpanel

Aanmelden voor dit gratis webinar

Wil jij weten hoe je kan zorgen dat er veilig gewerkt wordt in een werkomgeving met dieselmotoremissie? Heb jij een bedrijf of werk waar er een verhoogd risico is op aanwezigheid van gevaarlijke stoffen?
Meld je dan aan voor het webinar en leer hoe jij veilig met deze stof (DME) kan werken: Aanmelden kan via deze inschrijflink

Na aanmelding ontvang je een persoonlijke link per e-mail. Die link gebruik je om 26 oktober toegang te krijgen tot het webinar.

 

Deze bijeenkomst is onderdeel van een serie webinars over veilig werken met gevaarlijke stoffen. De reeks wordt georganiseerd door MKB-Nederland en VNO-NCW met steun van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in samenwerking met branches en aangesloten partijen die in de praktijk te maken hebben met gevaarlijke stoffen zoals (hard)houtstof, kwartsstof, dieselrook, lasrook en isocyanaten.