Week van de Veiligheid

05 Oktober 2020

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Maandag 05 Oktober 2020
Tijd:
tot en met vrijdag 9 oktober 2020 (week 41)

Ideeën/wensen zijn welkom.

 

Het lijkt nog ver weg maar ervaring leert dat de Week van de Veiligheid (week 41, start maandag 5 oktober) voorbereiding vereist die (ver) voor de zomervakantie moet beginnen.

 

De WvdV is bedoeld om ondernemers (op maat van de branche) te wijzen op risico’s, informatie, ondersteuning en/of handelingsperspectief te bieden waardoor hun weerbaarheid tegen criminaliteit en schade verbetert.

 

CCV werkt dankzij JenV weer actief mee, er is (beperkt maar toch) budget om dingen te ontwikkelen en de vraag aan u is: wilt u in die week iets doen met/richting uw leden en zo ja waar denkt u aan/waar heeft u (hebben uw leden) behoefte aan. Ongeacht het onderwerp gaat het erom de weerbaarheid en/of bewustwording een positief zetje te geven.

 

Voorbeelden uit eerdere jaren: werkbezoek met Kamerlid (we leggen graag een lijntje); onderzoek vooraf (in de week zelf resultaten en follow up presenteren); een app; checklist; website; spel om interne criminaliteit/integriteit  bespreekbaar te maken; ontbijtjes met ondernemers om preventie fraude of cybercrime te bespreken etcetcetc.

 

Idee(en), wensen, vragen? Neem contact op!

We horen het graag! Els Prins (secretaris criminaliteitsbeheersing), prins@vnonvw-mkb.nl