Ik ga stemmen 15 maart. U ook?

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
02-03-2017

Als ondernemer laat ik altijd mijn stem horen. Uit mijn stem blijkt namelijk het vertrouwen in mijn product. Maar ook betrokken werkgeverschap en de bevlogen passie voor mijn bedrijf. En waarom zou ik als jonge ondernemer wél mijn stem laten horen over mijn bedrijf en niet voor ons land?

 

Laat je horen

Met de verkiezingen voor de deur is er weer zo’n moment dat je als jonge ondernemer je overtuigingen kunt laten gelden. Waar moet het heen met Nederland en met ondernemend Nederland? Welke keuzes worden er straks gemaakt over het ontslagrecht, de pensioenhervormingen en de Wet Dba? Stuk voor stuk dossiers die van groot belang zijn voor ons als ondernemer én voor de bv Nederland.

 

Ondernemersstem 

Van links tot rechts pleiten partijen voor een verlichting van de loondoorbetalingsverplichting bij ziekte van een werknemer. En dat is opvallend. Ook vóór de verkiezingen in 2012 werd dat wel geopperd, maar tot daden kwam het niet. Reden te meer om onze ondernemersstem te blijven uitdragen. Over al die onderwerpen die ons raken en de samenleving als geheel. Want ook daar leveren wij een bijdrage aan.

 

Keuze genoeg 

De campagnekaravaan snelt in hoog tempo naar de finishlijn. Met een recordaantal van 28 deelnemende partijen valt er zeker iets te kiezen. Weet jij al waarvoor je kiest op 15 maart? Denk daar nú over na, voordat er wordt afgevlagd. Lees de partijprogramma’s, denk na over voor jou belangrijke thema’s of laat je voorlichten. In Forum alleen al is er het één en ander gepubliceerd.

 

Stem dus

Verdiep je, want Nederland is niet gebaat bij halfslachtige oplossingen, hogere lastendruk en uitgestelde hervormingen die later als een boemerang terugkomen. Mijn advies: laat op 15 maart de jonge ondernemersstem in je spreken. Want met frisse ideeën verzilveren we nieuwe kansen. En tillen we Nederland naar een hoger niveau. Ik ga stemmen 15 maart. Jij ook?

 

Julius Kousbroek

voorzitter van Jong Management