Doe-het-zelf-gids voor het werven van nieuwe medewerkers

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Alles wat je nodig hebt om de juiste match te vinden en te behouden.

 

De juiste mensen aantrekken kan voor mkb-bedrijven een flinke uitdaging zijn. Zeker als je niet dagelijks mensen werft en geen professionele HR-medewerker(s) in dienst hebt, is het lastig te bedenken waar je moet beginnen en hoe je een goed sollicitatieproces inricht. Zelfs met de nieuwste technologieën die het wervingsproces stukken eenvoudiger en efficiënter maken, blijft het maken van de juiste match een uitdaging.

 

MKB-Nederland en vacaturesite Indeed hebben de handen ineen geslagen en een boekje gemaakt dat ondernemers kan helpen. In deze doe-het-zelfgids vind je tips om als mkb-werkgever op te vallen bij de juiste doelgroep. We laten zien hoe je de beste kandidaten kunt vinden en selecteren én hoe je ze vervolgens aan je bedrijf kunt binden. Handig en to-the-point op een rij gezet. Vrijwel elke pagina bevat handige ideeën aan rond het aantrekken van de juiste mensen.

 

Met dit handboek helpen wij je met het vinden, selecteren, overtuigen en aannemen van nieuw talent. Vanaf het allereerste moment waarop je besluit op zoek te gaan, tot en met het aannemen en de introductie van je nieuwe medewerker.

 

 Kijk ook snel op de achterflap. Daar hebben we een cadeautje voor je leden!

Download gratis jouw Doe-het-zelf-gids.

Wil je als branche- of regionale organisatie een bijeenkomst organiseren voor je leden over het thema werven van nieuwe medewerkers? Indeed levert kosteloos een spreker! De enige voorwaarde is dat er minimaal 40 deelnemers zijn. Neem voor de verdere details contact op met Froukje Sluis, projectmanager.

Lees meer over