Terugblik Economiedebat | NL Next Level

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Bekijk een impressie van het Nationale Economiedebat, van afgelopen woensdag 15 februari in de Glazen Zaal in Den Haag. Dit economiedebat is onderdeel van de campagne NL Next Level, een initiatief van MKB-Nederland, VNO-NCW en LTO Nederland.

 

Deelnemers

Onder leiding van Jort Kelder gingen Halbe Zijlstra (VVD), Mona Keijzer (CDA), Kees Verhoeven (D66), Henk Nijboer (PvdA), Carola Schouten (ChristenUnie), Tom van der Lee (GroenLinks), Sandra Beckerman (SP) en Roelof Bisschop (SGP) met elkaar in debat over: investeren (doen of juist herverdelen?), verduurzamen (aanduwen of afdwingen?), transport (staat Nederland stil in 2020?), de Wet Werk en Zekerheid (vijand van de vaste baan?).

 

Video 

De bijeenkomst werd live via internet uitgezonden. Bekijk ForumVideo, met een verslag van het debat:

Wat hebben acht politieke partijen in petto voor ondernemend Nederland? Ondernemers Tjark de Lange van Kapp Nederland en Ilone Ammerlaan van Leo Ammerlaan Plantenkwekerij volgen de discussie.

 

 

In deze NL Next Level-video geven MKB-Nederland, VNO-NCW en LTO Nederland hun visie op de toekomst van Nederland

 

 

Debat niet gezien? Bekijk hieronder het gehele debat terug

 

 

Twitter en foto's

Via de hashtag #economiedebat werd er volop getwitterd over het debat. Hieronder enkele tweets. Onderaan de pagina een fotoverslag (foto's: Jeroen Poortvliet).

 

Lees meer over