ECHO nr. 30: Start van een nieuw anti-dumping onderzoek door India naar de invoer van Isononanol (INA) and Propylheptyl alcohol (2-PH) Isononyl uit EU-lidstaten

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
19-07-2019

Toelichting:  Er zijn Nederlandse producenten. Start van het onderzoek 9 juli 2019.  Indiener beweert dat INA en 2-PH hetzelfde artikel zijn als dat van 2-EH ( 2-Ethyl Hexanol) dat door hen wordt geproduceerd (laat de Europese Commissie weten of u denkt dat dit niet het geval is). Uiterste termijn voor registratie, antwoorden op de vragenlijst en het indienen van opmerkingen: 40 dagen na de start. Onderzoeksperiode voor dumping : 1 april 2018 - 31 maart 2019.

Tariefcode: (vermoedelijk) 290519. Er is meer informatie beschikbaar.

 

Handige links

 

Vragen

Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken via e-mail: DGBEB-Antidumping@minbuza.nl

 

Over ECHO

Via deze nieuwsbrief informeren wij u beknopt over antidumping-, antisubsidie- en vrijwaringsmaatregelen die door andere landen zijn genomen tegen de EU. Per maatregel wordt aangegeven wat het inhoudt en welk land het betreft.

Aanmelden ECHO-berichten

Geïnteresseerd in handelspolitieke informatie over bijvoorbeeld sanctiemaatregelen, antidumping en vrijhandelsakkoorden? Meld u hier aan voor deze service van Buitenlandse Zaken, VNO‑NCW en MKB‑Nederland i.s.m. ICC Nederland en de Kamers van Koophandel.