Investeren in de transformatie van Nederland
Sterke Europese Unie is essentieel voor Nederland
Vergroot de weerbaarheid van je digitale netwerk
Werk aan de toekomst van je bedrijf
Word Lid
MKB-Nederland, dat ben jij

Jouw stem in Den Haag


Kennis van ondernemerszaken


Ondernemen doe je niet alleen


Mijnmkb.nl


Column
23-05-2017
Aanbevelingen van de Europese Commissie: steun uit onverwachte hoek
Ieder jaar in de tweede helft van mei is het weer zover: dan krijgen alle lidstaten een document vol aanbevelingen van de Europese Commis
Project

MKB-Nederland en VNO-NCW zijn 11 oktober 2016 een nieuwe campagne gestart - in samenwerking met de ministeries van Veiligheid en Justitie en Economische Zaken - die zowel individuele ondernemers als brancheorganisaties ondersteunt in de strijd tegen cybercrime. Met het project Veilig Zakelijk Internetten kunnen ondernemers onder meer de veiligheid van hun digitale omgeving laten testen en kunnen brancheorganisaties de specifieke risico’s van hun achterban in kaart laten brengen. Vervolgens krijgen ze tips op maat om die risico’s te elimineren.

Informatieblad
12-05-2017
Infoblad: Faillissementsfraude
Welke signalen helpen een aanstaand faillissement te herkennen?
Waar MKB-Nederland voor staat

Het mkb is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Ruim een eeuw geleden is MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Volg ons op Facebook

Blijf ook op de hoogte via onze pagina op Facebook!

MKB Servicedesk

Hét ondernemersplatform van MKB-Nederland. Op de MKB Servicedesk vind je het antwoord op al je ondernemersvragen. In elke fase van het ondernemerschap geeft de MKB Servicedesk praktische informatie, passend bij je ambities van dat moment.

Blog voorzitter Michaël van Straalen

In meerdere opzichten wordt 2017 het jaar van de waarheid. Nederland ging op 15 maart naar de stembus. Wat voor kabinet zullen we krijgen?