Ondernemersagenda voor herstel en groei
Word Lid
MKB-Nederland, dat ben jij

Jouw stem in Den Haag


Kennis van ondernemerszaken


Ondernemen doe je niet alleen


 

Column
20-01-2022
Bedrijven, grijp kansen met de mkb-leerweg in het hbo
In de strijd tegen de arbeidsmarktkrapte moeten bedrijven kijken naar de mkb-leerweg in het hbo. Een innovatieve manier om mensen en kennis
Project

Om de inhuldiging van Koning Willem-Alexander op 30 april 2013 te markeren, introduceerden MKB-Nederland, ING en KLM het ‘Oranje Handelsmissiefonds’. In samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken biedt het fonds jaarlijks aan 10 middelgrote Nederlandse bedrijven de mogelijkheid om buitenlandse markten te exploreren.

Nieuwsbrief
17-12-2021
Nieuwsbrief Coalitieakkoord 2021-2025
Nieuwsbrief over het coalitieakkoord "Omzien naar elkaar, vooruitkijken naar de toekomst" die opent met het persbericht van MKB-Nederland en VNO-NCW, waarna themagewijs korte informatie en een eerste appreciatie over voor ondernemers relevante plannen.
Waar MKB-Nederland voor staat

Het mkb is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Ruim een eeuw geleden is MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Volg ons op Facebook

Blijf ook op de hoogte via onze pagina op Facebook!

Hulp & Advies

Ondernemen doen we samen, ook als het even lastig is. MKB-Nederland werkt samen met diverse organisaties die ondernemers een stapje verder helpen. Bijvoorbeeld als er sprake is van fraude, afpersing of wanneer er een klankbord nodig is.

Blog voorzitter Jacco Vonhof

Het is toch niet meer uit te leggen: u mag over elkaar struikelen op de meubelboulevard, maar niet geplaceerd naar een restaurant of bioscoop. Het kabinet moet wat mij betreft aanstaande vrijdag al bekendmaken dat de horeca, cultuur en de andere gesloten sectoren volgende week weer open mogen.