Dit is ondernemen
Schrijf je nu in voor de MKB Export Award 2019
Online hulpmiddel waarmee branches ondernemers kunnen helpen bij het nemen van verplichte energiemaatregelen.
Online identificeren bij de overheid
Informatieplicht energiebesparing
Word Lid
MKB-Nederland, dat ben jij

Jouw stem in Den Haag


Kennis van ondernemerszaken


Ondernemen doe je niet alleen


Mijnmkb.nl


Veel te winnen voor klimaat in Madrid
Column
04-12-2019
Veel te winnen voor klimaat in Madrid
In plaats van Santiago werd het Madrid, maar maandag is de tweede Klimaatconferentie over de uitwerking van het Klimaatakkoord van Parijs
Project

MKB-Nederland, TNT, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Language Institute Regina Coeli ('de Nonnen van Vught') dagen ondernemers uit met de MKB Export Award om internationaal hun bedrijf op de kaart te zetten. Met deze wedstrijd willen zij mkb-ondernemers helpen om hun bedrijf symbolisch op de wereldkaart te zetten en hun internationale ambities waar te maken.

Infoblad
Informatieblad
03-12-2019
Infoblad: Associate degree
De Associate degree (Ad) is een zelfstandige tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs, met een wettelijk erkend diploma. De studie biedt vakmensen de gelegenheid hun vakmanschap in twee jaar tijd naar een hoger niveau te tillen. Door nauw overleg met werkgevers sluiten Ad-opleidingen goed aan bij de beroepspraktijk.
Waar MKB-Nederland voor staat

Het mkb is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Ruim een eeuw geleden is MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Volg ons op Facebook

Blijf ook op de hoogte via onze pagina op Facebook!

Hulp & Advies

Ondernemen doen we samen, ook als het even lastig is. MKB-Nederland werkt samen met diverse organisaties die ondernemers een stapje verder helpen. Bijvoorbeeld als er sprake is van fraude, afpersing of wanneer er een klankbord nodig is.

Blog voorzitter Winand Quaedvlieg

Brexit, geopolitiek, handel, Green Deal, mkb-strategie, industriebeleid: de agenda voor de nieuwe mandaatsperiode is ambitieus, breed en relevant.