Nieuwe privacywet van kracht
Investeren in de transformatie van Nederland
Word Lid
MKB-Nederland, dat ben jij

Jouw stem in Den Haag


Kennis van ondernemerszaken


Ondernemen doe je niet alleen


Mijnmkb.nl


Column
09-07-2018
‘Snel 200 miljoen binnenharken of een echt duurzame vliegtaks?’
'Hoog tijd voor een vliegbelasting’, vindt staatssecretaris Snel. Maar het domweg belasten van vliegtickets is niet zinvol en niet duurzaam.
Project

Om de inhuldiging van Koning Willem-Alexander op 30 april 2013 te markeren, introduceerden MKB-Nederland, ING en KLM het ‘Oranje Handelsmissiefonds’. In samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken biedt het fonds voor een periode van 5 jaar jaarlijks aan 10 middelgrote Nederlandse bedrijven de mogelijkheid om buitenlandse markten te exploreren.

Brochure
12-06-2018
EU lobby agenda
MKB-Nederland has identified different priorities for the European SME agenda in 2018-2019.
Waar MKB-Nederland voor staat

Het mkb is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen. Ruim een eeuw geleden is MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

Volg ons op Facebook

Blijf ook op de hoogte via onze pagina op Facebook!

MKB Servicedesk

Hét ondernemersplatform van MKB-Nederland. Op de MKB Servicedesk vind je het antwoord op al je ondernemersvragen. In elke fase van het ondernemerschap geeft de MKB Servicedesk praktische informatie, passend bij je ambities van dat moment.

Blog voorzitter Leendert-Jan Visser

Wat als je kapitaalkrachtige klant de openstaande factuur niet betaalt, en de daarna volgende rechtszaak bewust vertraagt? Een mkb-rechter kan oplossing bieden.