Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

De branche van promotionele producten en diensten heeft zich verenigd in het Platform Promotional Products (PPP). Binnen deze organisatie staan imagoverbetering door verdere professionalisering, kennisvermeerdering, en belangenbehartiging centraal. PPP spitst zich toe op de behoeften en belangen van de bedrijven in de branche van promotionele producten. 

PPP is een krachtige organisatie die de individuele bedrijven in de promotionele producten sector verenigt. Het lidmaatschap functioneert als een keurmerk richting zakelijke afnemers en eindgebruikers. De opdrachtgever moet er vanuit kunnen gaan dat de importeur en distributeur, die lid zijn van het PPP, beschikken over alle noodzakelijke kennis en middelen voor advies en inkoop. Het feit dat men PPP-lid is, geeft aan dat men zijn vak serieus neemt en bereid is te investeren in een verdere professionalisering van zijn eigen bedrijf en van het totale vakgebied.

De basis van PPP is breed en wordt gevormd door alle partijen: importeurs, groothandelaren, producenten en tussenhandelaren. Daarnaast kunnen bedrijven met overeenkomstige specifieke belangen zich verenigen in aparte secties.

 

Platform Promotional Products

Gildenstraat 17
4143 HS  LEERDAM
Tel: 088-5700300
Fax: 0345-613620
info@ppp-online.nl

 

Postbus 226

4140 AE  LEERDAM
http://www.ppp-online.nl/