Genomineerden Vitaalste Bedrijf van Groningen, Friesland en Drenthe bekend

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
02-09-2016

IT-distributeur Complies, IT-bedrijf New Nexus en OIM Orthopedie zijn genomineerd voor de titel vitaalste bedrijf van Drenthe. Albert Heijn Franeker, Friesland Lease en ingenieursbureau CLAFIS zijn in de race voor de titel vitaalste bedrijf van Friesland. In Groningen maken NORISK IT Groep, ProCare en PerkinElmer kans om het vitaalste bedrijf van hun provincie te worden.

De bedrijven lopen voorop als het gaat om het gezond houden van hun medewerkers. Ze scoren volgens de jury het hoogst als het gaat om strategie, gezondheid & vitaliteit, cultuur & leiderschap, gezond ondernemen, flexibiliteit, communicatie & betrokkenheid.
Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband maakt woensdag 7 september bekend welke ondernemer zich een jaar lang het Vitaalste Bedrijf van Groningen, Friesland of Drenthe mag noemen. De Groningse, Friese en Drentse winnaars nemen het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van de andere provincies. De prijs voor het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 16 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam.

“Bij vitaliteit denken we vaak aan sporten en fruit eten”, zegt jurylid Van den Hoogenband. “Maar vitaliteit op de werkvloer gaat veel verder dan dat. Het gaat om de juiste houding als je achter een bureau zit, het gaat om stress, maar ook over goed slapen. Een werkgever speelt daarbij een belangrijke rol. Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Kortom: ze zijn duurzaam inzetbaar. Werkgevers die hiervoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers.”

Over Het Vitaalste Bedrijf
De verkiezing van het Vitaalste Bedrijf is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. Daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers.