Gongslag voor winnaar MKB Export Award

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
12-04-2017

De 30-jarige ondernemer Bart Veldhuizen, met zijn bedrijf Hoenderdaal Fasteners winnaar van de MKB Export Award, opende vandaag de beurs in Amsterdam. MKB-Nederland is initiatiefnemer van deze exportprijs voor het midden- en kleinbedrijf.

 

Nieuwe markten, innovatieve producten en nog efficiëntere logistiek. Dat zijn de ambities van Hoenderdaal Fasteners uit Veenendaal (45 medewerkers), producent van bevestigingsmaterialen. Het bedrijf heeft de MKB Export Award onder meer gewonnen vanwege het uitgekiende exportplan, dat zich volledig richt op Zweden als opmaat naar verdere uitbreiding in Scandinavië. De deskundige jury gelooft heilig in de kansen die het bedrijf met zijn kwalitatief hoogwaardige producten juist op deze markt heeft.

 

De MKB Export Award is voor het vierde jaar op rij uitgereikt. De prijs is een initiatief van MKB-Nederland in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Language Institute Regina Coeli, bedoeld om mkb-ondernemers te stimuleren de grens over te gaan dan wel om hun bestaande internationale activiteiten uit te breiden.

 

Hoenderdaal Fasteners wint met de award een transporttegoed ter waarde van €15.000, een taaltraining naar keuze bij Language Institute Regina Coeli (de Nonnen van Vught) en een Zakenpartnerscan van RVO.nl.

Lees meer over