Koninklijke Metaalunie verwelkomt 14.000ste lid

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
08-03-2018

Met de inschrijving van hun 14.000ste lid heeft Koninklijke Metaalunie woensdag een bijzondere mijlpaal bereikt.

 

Directeur Leendert-Jan Visser van MKB-Nederland reikte ondernemers Gert-Jan en Denise van Wieren van AW Machinery BV in Emmeloord voor die gelegenheid een speciale plaquette uit. Voor Metaalunievoorzitter Fried Kaanen en directeur Beleid Jos Kleiboer is de verwelkoming van het 14.000ste lid een feestelijk moment. Ondanks de heftige economische crisis die uitbrak nam het ledenaantal na 2008 met liefst 1.000 leden toe.

 

“Metaalunie is een prachtige organisatie die hun leden op alle flanken op hoogstaand niveau bedient”, verklaart directeur Leendert-Jan Visser van MKB-Nederland de aantrekkingskracht. “Het is een brancheorganisatie die trots mag zijn. Het MKB-Metaal staat er goed voor en dat bewijst de inschrijving van AW Machinery eens temeer.”

 

AW Machinery in Emmeloord bestaat op 15 maart 12,5 jaar. De onderneming van Gert-Jan en Denise van Wieren is een typisch mkb-metaalbedrijf. Naast diverse machines en onderdelen voor de reinigings- en afvalsector ontwikkelen en vervaardigen zij ook voertuigen ten behoeve van onder meer afvalinzameling en containervervoer.