MKB-Nederland viert tweede Dag van de Ondernemer op 17 november

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
11-10-2017

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom heeft MKB-Nederland vanaf 2016 elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Dit jaar vieren wij de tweede Dag van de Ondernemer op vrijdag 17 november.

 

Vanuit het netwerk van MKB-Nederland: brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen worden activiteiten bedacht om op vrijdag 17 november de ondernemer in het zonnetje te zetten. Dat kan bijvoorbeeld met een stage/werkbezoek, een fysiek evenement, een kaartje, een advertentie in de lokale krant en natuurlijk via social media.

 

Alle bij ons bekende activiteiten worden vermeld op dagvandeondernemer.nl. Op dit moment zijn dat er al een kleine veertig dat aantal groeit met de dag. Neem ook een kijkje in onze toolkit.

 

Daarom zetten we ondernemers in het zonnetje: bekijk dit filmpje