MKB Noord-Holland

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

MKB-Nederland Noord-Holland:
informeert, ontmoet, ondersteunt en bereikt!

MKB-Nederland Noord-Holland is de grootste belangenbehartiger voor het midden- en kleinbedrijf in Noord-Holland, van Texel tot en met het Gooi. Ons doel is het creëren van een gunstig en kansrijk ondernemersklimaat. Dit doen we namens onze ruim 15.000 leden. Onze vereniging kenmerkt zich door:

• een doelgerichte lobby en dienstverlening
• kennis van de dagelijkse ondernemerspraktijk
• een ijzersterk organisatievermogen. 

Wat kan MKB-Nederland Noord-Holland voor u betekenen?

MKB-Nederland Noord Holland...

 

Bereikt!
MKB-Nederland maakt zich hard voor het belang van de ondernemer, in Noord-Holland, maar ook landelijk en in Europa. Als lid van MKB-Nederland helpt u ons op te komen voor dit belang. Neem een kijkje op onze regiopagina voor meer informatie over onze lokale lobbythema's.
  

Informeert!
U ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief met praktische informatie, zoals kortingen, uitnodigingen voor informatie- en netwerkevenementen,  ondernemersnieuws, interessante projecten en meer informatie over maatregelen die voor u (financieel) interessant kunnen zijn. Belangstelling? Stuur ons een e-mail met uw contactgegevens, ovv Nieuwsbrief MKB Informeert.

 

Ontmoet!
Ontmoet collega ondernemers, beslissers uit politiek - en bedrijfsleven op onze informatie- en netwerkevenementen. En laat u zich informeren over actuele thema's.

 

Ondersteunt!
MKB-Nederland heeft specifieke producten en diensten ontwikkeld die u direct voordeel bieden. Stel bijvoorbeeld gratis al uw ondernemersvragen bij de MKB Servicedesk. Ontvang interessante kortingen en relevante informatie. Uiteraard is dit slechts een opsomming van enkele voordelen. We geven u graag meer informatie.

 

Gelijk lid worden of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Bel naar 088-6520026, of vul op deze pagina ons formulier in. Alvast bedankt voor uw interesse!

MKB-Nederland Noord-Holland ondersteunt de lokale mkb-verenigingen
Op het regiokantoor Noord-Holland van MKB-Nederland wordt het secretariaat gevoerd voor de leden van MKB-Nederland in Noord-Holland en 't Gooi en enkele lokale mkb-verenigingen. Onderstaande verenigingen die bediend worden vanuit dit kantoor hebben een eigen website. Hier vindt u alle lokale informatie die u nodig heeft: de actuele ontwikkelingen in uw stad én regio, het laatste nieuws, handige ondernemerstips, links, adviezen, bijeenkomsten en alles over de activiteiten van, vóór en door ondernemers waar u wat aan heeft!
Het gaat om de verenigingen:
> MKB-Amsterdam
> MKB-IJmond
> MKB Haarlemmermeer-Schiphol
> MKB-regio Noord-Holland Noord
> MKB-regio 't Gooi


ABCHet ABC voor het MKB

In het 'ABC van het MKB' dat is opgesteld voor de provinciale verkiezingen van 2014 staan de uitgangspunten voor een mkb-vriendelijk provinciaal beleid op de voor ondernemers belangrijkste thema’s als revitalisering van bedrijventerreinen, regelgeving bereikbaarheid, en onderwijs en veiligheid.
Lees hier 'het ABC voor het MKB'


Word Lokaal Partner

 

Een kansrijk ondernemersklimaat in uw gemeente. Dat is waar MKB-Nederland zich voor inzet. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze Lokaal Partners.
Lees meer over Lokaal Partnerschap van MKB-Nederland op deze pagina.

Is uw lokale ondernemerscollectief al Lokaal Partner van MKB-Nederland? Bekijk hier het overzicht.

Heeft u als bestuurder van een ondernemersvereniging belangstelling om Lokaal Partner te worden? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6520026. Onze regiomanager belt zo snel mogelijk terug met meer informatie of voor een afspraak met het bestuur van uw vereniging.

Leden van Lokaal Partners zijn niet automatisch lid van MKB-Nederland. Zij kunnen wel individueel lid worden. Kijk hier voor meer informatie over individueel lidmaatschap